Když se otevírá láhev vína...

Vytisknout

Nahradí syntetický korek přírodní? *Korkovou chuť vína* způsobuje TCA (2,4,6 trichloroanisol), který vyvíjejí mikroorganismy v korku během chemického zpracování. Ve víně se rozvíjí nepříjemná chuť, chutná jako lisovaný papír nebo mokrý karton. Problém se týká 6-8% lahví a vyvolává samozřejmě negativní reakce spotřebitelů. TCA stojí ročně světové vinařství více než 10 miliard dolarů. Plastický korek je stále populárnější, kombinovaný korek soutěží s tradičním, navíc eliminuje riziko korkové…




Chcete si přečíst celý článek? Zajistěte si předplatné již od 58 Kč měsíčně

Pro firmy je cena předplatného od 1490 Kč ročně bez DPH. Pro soukromé osoby a OSVČ za 690 Kč ročně včetně DPH.

Pozor AKCE, do konce roku využijte nabídku 30 dní za 149 Kč.

Nevíte, jak máte dále postupovat? Podívejte se na kompletní podmínky předplatného nebo nás kontaktujte.

 

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace