Jak stravou ovládnout svoje tělo - tedy i pracovní výkonnost

Vytisknout

Mgr. Martin Jelínek, ATAC

Vepřo-knedlo-zelo s pivem je už dlouhá desetiletí v povědomí populace řazeno ke skupině klasických českých národních jídel. Skutečnost je taková, že oběd průměrného pracujícího jedince v našich končinách se stále i v dnešní moderní době velmi blíží tomuto standardu. Tušíte, co se po konzumaci takového jídla v našem těle stane? Většina z nás nepřemýšlí o tom, proč po obědě dochází k tak velkému útlumu organismu, poklesu energie a snížení činnosti mozku a to až na několik hodin. Netuší ani, že…




Chcete si přečíst celý článek? Zajistěte si předplatné již od 58 Kč měsíčně

Pro firmy je cena předplatného od 1490 Kč ročně bez DPH. Pro soukromé osoby a OSVČ za 690 Kč ročně včetně DPH.

Pozor AKCE, do konce roku využijte nabídku 30 dní za 149 Kč.

Nevíte, jak máte dále postupovat? Podívejte se na kompletní podmínky předplatného nebo nás kontaktujte.

 

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace