Firemní dárky

Co jsou firemní dárky a proč vlastně firmy investují do dárků pro své zaměstnance a partnery? Dárky v první řadě pomáhají budovat silnější vztahy. To je osvědčená marketingové technika, jejímž cílem jsou vyšší zisky. Firmy běžně vymezují dárkům část svých rozpočtů. Důležité však je, aby tyto dárky odrážely kvalitu a standardy firmy, takže je třeba umět je správně vybírat.

Firemní dárky většinou slouží jako odměna nebo prostředek uznání zaměstnanců a klientů za pracovní úsilí, v rámci oslav nebo pobídek. Odrážejí firmu, a proto by měly být nejen kvalitní, ale i jedinečné a zároveň si zachovat formální podobu. Vybírejte vždy s ohledem na konkrétní osoby a situace. Všeobecně vhodné dárky zahrnují květiny, které lze elegantně zabalit do dárkových košů. Podobně je tomu i s čokoládou nebo ovocem.

Kromě těchto tradičních dárků můžete rozdávat také doplňky, jako jsou pera, stolní hodiny, kalendáře, vizitníky, podložky pod myš, hrnečky na kávu či rámečky na fotografie. Můžete je opatřit firemním názvem nebo logem. Osobní doplňky jako hodinky, manžetové knoflíčky, saka a trička s firemním logem jsou také dobrými nápady na dárek. Při zvláštních příležitostech, jako jsou Vánoce, můžete zvolit dražší dárky, jako například DVD či MP3 přehrávače.

-kk-

Zdroj: ezinearticles.com - Databáze odborných článků pro elektronické magazíny.
Zobrazit přehled článků ze zdroje ezinearticles.com