Dosáhněte svých cílů vlastní zranitelností a podporou ostatních

Ilustrační snímek

Mnoho milionářů rozběhlo více podniků předtím, než se dostali k tomu, na kterém zbohatli. Měli svou vizi a nikdy to nevzdali. Proto buďte věrní svému cíli a budujte schopnosti, které vás k němu dostanou. Rozvíjejte se a už za rok nebo za dva si ostatní všimnou, že jste na cestě k úspěchu.

Také se však snažte zajímat se o ostatní místo toho, abyste se snažili být zajímaví pro ně. Když jste mezi lidmi, ptejte se jich na jejich cíle, vize a práci. Vaše podpora se vám mnohonásobně vrátí. Když mluvíte s ostatními, také se vždy soustřeďte na to, proč vlastně chcete dosáhnout toho, co je vaším cílem, radí nám web addicted2success.com.

1) Jděte za svou vizí

Ať už se děje co chce, buďte konzistentní. Zůstaňte na své cestě a pracujte na tom, aby se vaše sny a cíle naplnily. Neměňte příliš často to, o co usilujte. Myslete na to, že dokud se nestanete podnikatelem nebo manažerem, ostatní to od vás čekat nebudou, proto vás mohou odrazovat. Vaši známí i přátelé vás však začnou respektovat právě tehdy, když uvidí vaši vůli a vytrvalost. Tvrdá práce je nakonec přesvědčí a oni vás budou brát vážně.

2) Podporujte ostatní

Podporování ostatních se vám nakonec vrátí jako podpora pro vás. Snažte se zjistit, co dělají lidé ve vašem okolí. Zajímejte se o ně a ptejte se jich, jak se jim daří to, co dělají. Nenechte svou práci a vlastní cíle, aby vás zaslepily. Udržte si přehled o tom, čím se zabývají lidé kolem vás.

3) Buďte zranitelní

Není to snadné, a proto to není pro každého. Když to však dovedete a dovolíte si být zranitelní, můžete tak vytvořit velmi pevné pouto mezi vámi a svými přáteli. S těmi, kterým důvěřujete, mluvte o tom, proč máte takové cíle, jaké máte. Když jim řeknete, proč vlastně chcete dělat to či ono, a hlavně jaké jsou vaše důvody a motivace, začnete se najednou bavit na mnohem hlubší úrovni. Dospět znamená přijmout svou zranitelnost. Lidé, kteří byli pozváni do vašeho světa a viděli vaši zranitelnost, vás pak budou vždy podporovat.

-jk-

Zdroj: Addicted2Success - web věnovaný osobnímu rozvoji a úspěchu v podnikání i životě
Zobrazit přehled článků ze zdroje Addicted2Success