Ať je tento rok ještě lepší než ten minulý

Letos bychom si měli nastavit laťku ještě výš než loni, vyšší než kdykoli dřív. To platí zvláště pro manažery, a to z jednoduchého důvodu. Když sami od sebe očekáváte jen prvotřídní výsledky, můžete také inspirovat a zdravě motivovat ostatní, aby se snažili posunout dál a dosáhnout úspěchu.

Ilustrační snímek

Udělejte tento rok časem, kdy zazáříte. Svět není jednoduchý a není ani vždy příjemný, to je však o důvod víc, proč byste se měli snažit inspirovat své kolegy, aby se jim díky vlastnímu úsilí dařilo lépe. Zde je několik tipů, které vám mohou na této cestě pomoci a které nám doporučuje web addicted2success.com.

1) Kriticky se zamyslete nad tím, čemu věříte

Uvědomte si paradigmata, kterým věříte a na jejichž základě posuzujete svět. Právě naše vlastní myšlenkové vzorce a návyky nám totiž často nejvíc brání v tom, abychom uskutečnili své plány. Možná jste vězni svého vlastního myšlení. Podívejte se proto kriticky na to, co dnes považujete za samozřejmé.

2) Najděte ty správné lidi

Zaměřte se na to, abyste se obklopili podobně smýšlejícími jedinci. Travte čas s těmi, kteří jsou zdraví, daří se jim a dokáží plnit svá předsevzetí. Tito lidé vás budou tlačit správným směrem a vést k tomu, abyste i vy tvrdě pracovali a posunuli se na další úroveň. Navíc tito lidé pravděpodobně nikdy neřeknou ne, když budete potřebovat pomoc a podporu.

3) Udělejte z osobní odpovědnosti svůj nejvyšší princip

Náš život může fungovat jen tehdy, když dobře fungujeme sami. Platí to v osobním i pracovním životě. Musíme se učit a pak to, co jsme se naučili, aktivně používat. Za to máme plnou zodpovědnost.

Pokud máte cíl, prozkoumejte možnosti najděte tu správnou cestu, jak začít pracovat na jeho dosažení. Poohlédněte se po metodách, které můžete použít. Vyberte hlavně takové, které rezonují s vašim vnitřním nastavením a jsou v souladu s hodnotami, které ctíte.

-jk-

Zdroj: Addicted2Success - web věnovaný osobnímu rozvoji a úspěchu v podnikání i životě
Zobrazit přehled článků ze zdroje Addicted2Success