4 signály, že byste měli rozjet vlastní podnikání

Ilustrační snímek

Hledáte neustále výzvy a příležitosti ke zlepšení, ale vašim kolegům je to jedno? Chcete sami rozhodovat, protože vidíte, že mnoho rozhodnutí přijatých nyní je špatných? Web addicted2success.com nám ukazuje, čeho si všimnout. Jsou to jasné impulzy k tomu, že jste připraveni stát se samostatným podnikatelem.

1. Nezapadáte

Máte práci a vyděláváte pěkné peníze. Lidé si myslí, že byste měli být šťastní. Vy však nejste. Myšlenka na to, že po příštích mnoho let budete dělat to samé, na tom samém místě, s těmi samými lidmi a podle stejného časového rozvrhu, je pro vás ubíjející. Být zaměstnanec, to pro vás není. A vy ani nechcete zapadat. Je čas, začít pracovat sám pro sebe.

2. Vždy tlačíte na změny

Jste ten, kdo vždy navrhuje nové nápady svému nadřízenému. Vidíte cesty, jak by se věci daly dělat lépe – a chcete je vyzkoušet.

Většina vašich přátel vám říká, abyste nespravovali něco, co není rozbité. To vás přivádí k šílenství, protože vy se s něčím, co je jen dobré a dostačující, zkrátka nemůžete spokojit. Vaším cílem je to nejlepší.

3. Přemýšlíte jinak

Vaše myšlení neustále jede na plné otáčky. Máte nové a nové nápady, které je třeba uskutečnit. Nechápete, jak ostatní mohou vše dělat stále tím samým způsobem, když vidíte, jak jinak a lépe by se to dalo dělat v budoucnu. Když vidíte nějaký problém, hned začnete přemýšlet nad možnými řešeními. Vždy hledáte inovativní řešení.

4. Nenávidíte strop

Máte manažera. Nejste tím, kdo by byl na absolutním vrcholu. Chcete rozhodovat, máte potřebu protlačovat změny. A právě vaši nadřízení vytvářejí bariéru, strop, který zmizí, když se stanete podnikatelem.

-jk-

Zdroj: Addicted2Success - web věnovaný osobnímu rozvoji a úspěchu v podnikání i životě
Zobrazit přehled článků ze zdroje Addicted2Success