Wellness Hotel Alfrédov - krásná příroda, golf a zámecké prostředí pro vaše akce

Dosažení stanoveného cíle ve firmě při pořádání firemních akcí není zcela jednoduché. Zejména proto, že účastníci vykonávají mnohdy zajímavé aktivity v tomto „novém” prostředí, v němž dochází k utužení kolegiálních vztahů.

Wellness Hotel Alfrédov

Wellness Hotel Alfrédov Vám nabízí kombinaci velice pestrých programů a služeb, které si můžete zvolit přesně podle Vás pouhých 15 minut od Plzně nebo hodinu od Prahy jízdy autem z dostupné dálnice D5. Hranice s Německem je vzdálená 45 km na hraniční přechod Folmava a 50 km od hraničního přechodu Waidhaus/Rozvadov.

Komplex se nachází v klidném prostředí nádherné přírody v mírně zvlněné části Holýšovské pahorkatiny v nadmořské výšce cca 450 m. n. m. Nedaleko odsud se již nachází Pošumaví a oblast Českého lesa. Mezi hlavní přednosti hotelu patří bezpochyby klidné a útulné prostředí k němuž patří zcela zrekonstruovaný zámeček se zámeckou zahradou.

Wellness Hotel Alfrédov

Ve Wellness hotelu Alfrédov se nachází dominantní multifunkční hala s francouzskými okny, která umožňuje výhled do zeleně hotelové zahrady v níž jsou zprostředkovávány konference až pro 100 osob. Samozřejmostí je vybavení nejmodernější promítací a zvukovou technikou, variabilním osvětlením a odpovídajícím zázemím.

Wellness Hotel Alfrédov

Mimo tuto místnost se mohou školení nebo jiné akce konat v malém sále s kapacitou do 30-ti osob, salonku u restaurace pro 45 osob nebo přímo v restauraci, která je určena pro skupinu 40 osob.

Součástí celého komplexu je vysokorychlostní připojení k internetu a wi-fi v celém areálu.

Při pořádání firemního dne nesmí chybět občerstvení, které je podáváno formou rautu nebo jednotného menu, dle Vašeho přání.

Wellness Hotel Alfrédov

Dominantou areálu Hotelu Alfrédov je 18-ti jamkové golfové hřiště, které patří po estetické stránce k nejhezčím v ČR. Golfové hřiště, lze využít k teambuildingu, nebo jako konferenční odreagování, i s možností využití zkušeného instruktora golfu.

Wellness Hotel Alfrédov

V rámci aktivního odpočinku můžete využít také nabídky vyjížďky na koni či cyklistiky krásnou přírodou, která obklopuje celý areál. Pro ty, kteří našli zálibu v myslivosti nebo rybolovu máme k dispozici možnost lovu v přilehlých honitbách i chytání ryb.

Na ty, kteří přeci jen dávají přednost relaxaci je připravené wellness centrum, v němž naleznete širokou škálu wellness procedur. Zmiňme finskou saunu, infrakabinu, páru, vířivku nebo solárium.

V každém případě budeme velice rádi, pokud za námi přijedete strávit příjemné firemní dny a nebo dorazíte třeba jen tak!

V případě bližších informací a žádostí o nezávaznou nabídku kontaktujte manažerku resortu Gabrielu Karlíkovou na e-mailové adrese: karlikova@alfredov.cz a telefonním čísle: +420 374 695 101.