WebTop100: Srovnejte web s konkurencí

Zjistit, jak si stojí internetové stránky vaší společnosti v porovnání s konkurencí v oboru, můžete díky projektu WebTop100, který pořádá konzultační centrum Dobrý web.

V hlavním žebříčku ocení WebTop100 profesionalitu firemních webových prezentací sta nejlepších českých firem, které jsou do soutěže automaticky zařazeny na základě pořadí podle hospodářských výsledků, jež pravidelně zveřejňuje časopis BIZ. Odborná porota sestavená ze specialistů na internetový marketing a expertů v dané oblasti podnikání rozhodne o tom, jakým způsobem koresponduje výkon firem s jejich prezentací na internetu.

V jedenácti oborových žebříčcích dojde ke srovnání společností, které působí v určitém segmentu podnikání. Do oborových žebříčků mohou nominovat své firemní stránky i společnosti, které se nedostaly do žebříčku časopisu BIZ. Mohou tak učinit nejpozději do 30. června 2007, a to prostřednictvím internetového formuláře na stránkách projektu WebTop100.

Každý přihlášený web dostane individuální hodnocení z pohledu všech hodnocených oblastí, jako je použitelnost, marketing, grafický design, technické řešení a informační hodnota. Slavnostní vyhlášení proběhne v říjnu, předcházet mu bude odborná konference WebTop100.

-hp-
Zdroj: Lupa - server o českém internetu
Zobrazit přehled článků ze zdroje Lupa