Ušetřete čas s posledními novinkami

Vedoucí pracovníci a podnikatelé nemají čas. Mnozí z nich již přistoupili k implementaci nejmodernějších technologií pro rychlejší připojení k internetu a e-maily si zásadně kontrolují bezdrátově pomocí mobilních telefonů a PDA, když se zrovna nacházejí mimo kancelář, například v čekárně u lékaře. Přesto pořád nemají času dostatek. Článek jim proto doporučuje několik dalších produktů, které jim s časovou tísní pomohou.

- Technologie pro blokování pop-upů a reklamních bannerů. Pomáhají ušetřit čas tím, že se uživatel vyhne jakémukoli kontaktu s nechtěnými reklamními nástrahami na internetu.
- Software pro filtrování elektronické pošty. Přestože spam se dnes nedá ještě stoprocentně zachytit, mnohé vývojářské firmy v tomto smyslu udělaly velký pokrok.
- Omezení telemarketingových hovorů. V USA je například možné požádat Asociaci direct marketingu (DMA) o vymazání ze seznamu zákazníků. Stejně tak je možné využít k tomu i moderní technologie pro blokování určitých telefonních čísel.
- Automatický vysavač. Takový přístroj je schopen samostatně vysávat v místnosti, kde na to zaneprázdněný podnikatel nemá čas.

**Datum vydání:** I/2003
Zdroj: Fortune.com - server prestižního amerického časopisu Fortune
Zobrazit přehled článků ze zdroje Fortune.com