Stále stoupá obliba on-line školení

On-line školení je po tištěných materiálech druhou nejoblíbenější metodou vzdělávání personálu a pro malé firmy a firmy, které hledají úsporu a zvýšenou efektivnost se stává stále dostupnější a výhodnější.

Přes Internet lze na stránkách některých velkých firem získat zdarma zajímavé on-line kurzy. Typický je v průměru 10minutový a obsahuje asi 70 slajdů s texty, animacemi a videem. Microsoft nabízí zdarma on-line semináře na téma řízení času, prodeje a další.

V březnu expandoval H-P svou on-line nabídku pro malé firmy kurzy v oblasti firemních šablon a tvorby story-videí. Další nabízená témata zahrnují networking a řízení dat, marketingové materiály a počítačové dovednosti. K dispozici je také "Business Toolbox", což je užitečný poradce v oblasti počítačových technologií. Materiál je možno stáhnout na iPody a další kapesní zařízení.

Někteří poskytovatelé on-line školení je jsou také schopni přizpůsobit přáním zaměstnavatele. Například přidat do materiálů jako školitele firemní management nebo jiný personál z firmy.

-av-

Zdroj: The Wall Street Journal Online - server prestižního amerického ekonomického deníku
Zobrazit přehled článků ze zdroje The Wall Street Journal Online