Software Magic Ovation

Softwarový produkt Ovation dokáže z vašich PowerPointových (dále jen PP) souborů vytvořit zajímavější a živější prezentace, které si publikum lépe zapamatuje a oblíbí. Zahrnuje nástroj 100 PowerLooks, díky kterému dodáte PP souborům „šmrnc“ v rámci několika málo kliknutí.

Ovation vyžaduje poměrně kvalitní grafickou kartu. Vaše původní PP soubory se nezmění, namísto toho je program překonvertuje a uloží jako nové soubory a zapamatuje si kroky, které byly udělány.

Po konverzi se objeví nabídka pro výběr vzhledu, prezentování a dalších možností. Program nabízí několik barevných variací, pohyblivé elementy - například pozadí, a další komponenty. Dále využívá zajímavých, výraznějších písem nad rámec obvyklého výběru a zajímavý náběh jednotlivých „slajdů“. Je prý velice snadné přidat logo, nebo jinak upravit dle vašeho firemního stylu celou prezentaci, například poloprůhledným pozadím s firemním motivem, které si dokáže zachovat pohyblivý charakter. Můžete přidat jakoukoliv svoji grafiku.

Během samotné prezentace program hlídá uběhnutý a zbývající čas a zároveň, pro rychlou navigaci, ukazuje celou prezentaci v dolní liště.

Dle autora není lepší cesty, jak oživit nové a stávající PP soubory.

-av-

Zdroj: Presentations - informace o technologiích a technikách efektivní komunikace
Zobrazit přehled článků ze zdroje Presentations