Recese je ideální období ke strategické stimulaci značky

Máte na skladě působivé fotografie z průmyslu nebo nevšední kreativní projekty? Proč?? Protože do 30. března je vyhlášen sběr těch nejzajímavějších! Neváhejte se proto s nimi pochlubit a zviditelnit tak vaši značku včetně CEO.

Recese je ideální období ke strategické stimulaci značky

Právě doba hospodářské recese je ideálním obdobím na to, abyste dopřáli značce maximální prostor pro růst a zajistili si tak dopředu zdroj nových zakázek včetně udržení klíčových zaměstnanců, popřípadě oslovení nových talentů. Ještě měsíc tak zbývá do finální uzávěrky IV. ročníku celorepublikové iniciativy a osvětové platformy Czech Industry Challenge (CICH). V rámci šestice otevřených stimulů se firmy všech velikostí, startupy i univerzity mohou přihlašovat online na webu www.czechindustrychallenge.cz do těchto výzev:

STIMUL Č. 1: PRŮMYSLOVÁ FOTOGRAFIE

* Firemní umělecká fotografie
* Univerzitní snímek roku 2022
* „Smart Boss“ aneb šéfova fotka do časopisu

STIMUL Č. 2: KREATIVNÍ NÁBOR

* Náborové video
* Nevšední reklamní předmět
* Kreativní „Team Challenge“

STIMUL Č. 3: FIREMNÍ A KARIÉRNÍ WEB

* Celofiremní webové stránky
* Samostatné kariérní mikrostránky

STIMUL Č. 4: KREATIVNÍ OSVĚTA

* Víte, že? Aneb kreativní info kampaň
* Kreativně-osvětové BOZP/PO

STIMUL Č. 5: ARCHITEKTURA A DESIGN

* TOP (ne)pracovní prostor
* Kreativní veletržní stánek
* Nevšední náborový stánek

STIMUL Č. 6: SPOLUPRÁCE SE STUDENTY

* Tvoření se studenty.

A co bude pak? Už na jaře se můžete těšit na slavnostní vyhlášení výsledků CzechIndustryChallenge a představení nové skupiny inspirativních lídrů v průmyslu včetně mediální prezentace zapojených CEOs. Potřebujete-li se na cokoli zeptat, případně konzultovat Vaše fotografie či kreativní projekty před samotným vyplněním přihlášky, zašlete dotaz na email info@czechindustrychallenge.cz, nebo proberte vše telefonicky na čísle 730 595 962.

Redakce HR News je již třetím rokem hrdým mediálním partnerem této soutěžní, osvětové a inspirativní platformy včetně návazné putovní fotovýstavy Czech Industry Photo.



VIDEONÁHLED Z MINULÉHO GALAVEČERA:
 

VIDEONÁHLED Z  OSVĚTOVÉ FOTOVÝSTAVY

 


PROMOLIGA

PROMOLIGA® je komunikační agentura, která od roku 2015 poskytuje PR a marketingovou podporu inovátorům. „Pomáháme značkám růst a zvyšovat jejich tržní hodnotu - ONline i OFFline.”