Penzion UKO - jedinečné firemní školení a teambuildingy v horském prostředí

Firemní akce jsou důležitou součástí interní komunikace, která rozvíjí firemní kulturu. Zaměstnanci se lépe poznají, a proto se jejich výkon odrazí v jejich následné spolupráci. Jedná se proto o dobrou firemní investici.

Penzion UKO

Ke zpestření kancelářských prací zajisté ocení zprostředkování firemního dne v horském prostředí, které využijí nejen k relaxaci, ale také k načerpání nových zkušenosti v rámci firemních dnů.

Penzion UKO se nachází v krásném prostředí Bedřichova v Jizerských horách a přináší možnost pořádání firemních akcí i akčních teambuildingů. Díky své poloze, kde se penzion nachází ho lze snadno navštívit. Jeho vzdálenost od města Liberec je pouhých 12 km, Jablonce nad Nisou 10 km a Prahy 120 km.

Penzion UKO

Školící centrum UKO disponuje třemi školícími místnostmi. Kapacita největšího sálu pojme až 70 osob. Celková kapacita tohoto centra je až 100 osob. 

Samozřejmostí je technické vybavení (whiteboard, fixy, flipchart, projektor a plátno, velkoplošná TV se SAT, DVD, USB) i Wi-Fi připojení k internetu v celém komplexu.

Penzion UKO

V přízemí každého ze tří domů penzionu UKO se nacházejí společenské místnosti, které lze využít k jakémukoliv programu. Každá z těchto místností je vhodná pro setkání až 30 osob.

Příjemným benefitem areálu je domácí Restaurace UKO, k níž náleží salonek, kde se podává jakýkoliv druh rautu, složený ze studených i teplých specialit, salátů a dezertů. Raut si můžete sestavit podle Vašich přání z naší nabídky nebo sami na zakázku či využít možnosti grilu a ohniště s pergolou.

Penzion UKO

Restaurace tvoří zázemí až pro 100 hostů, stejně jako ubytování. Penzion je tvořen třemi podobnými objekty v nichž se nachází 6–7 různě velkých pokojů, které jsou nekuřácké. Prostory pro kuřáky jsou umístěny na terase u každého penzionu.

Penzion UKO

Pro relaxaci je připraveno Wellness Spa, v němž se nachází krytý bazén se slanou vodou, finská sauna, relaxační místnost, Kneippova lázeň, vířivka pro 6–8 osob a možnost masáží.

Penzion UKO

Aktivit, které naplní volné chvíle v penzionu UKO je řada. Mezi nejoblíbenější patří cyklistika v  Jizerských horách, minigolf s 13 unikátními drahami, tenis, bowling, běžkování či lyžařský areál U Vodárny nebo snowtubing.

Tuto jedinečnou atmosféru v zimě či létě si můžete vychutnat i Vy v rámci firemních dnů i krátkodobého či dlouhodobého pobytu, kde Vás velice rádi uvidíme. V případě zájmu nás kontaktujte na telefonním čísle (+420 608 952 025, Tereza Kyselová), e-mailu (restaurace@uko.cz) nebo navštivte webové stránky www.uko.cz. Rádi Vám zpracujeme nezávaznou nabídku pro Vaši akci.