Objednejte si Katalog seminárních hotelů 2019/2020 a vyhrajte víkendový pobyt

Hledáte ideální místo pro vaši firemní akci, školení nebo konferenci? Jako každý rok, vydáváme i tentokrát tištěný Katalog seminárních hotelů. Jaká je jeho aktuální nabídka? 

Katalog seminárních hotelů 2019

Desítky prověřených hotelů, konferenčních center, golfových resortů a dalších prostor v České republice, i na Slovensku, vhodných pro konání vašich meetingů a konferencí. Katalog vychází v nákladu 7000 výtisků a je zcela ZDARMA distribuován v rámci významných konferencí pro HR manažery a přímým zájemcům.

Každý, kdo si katalog objedná v termínu od 23. října do 20. listopadu 2019, je zařazen do slosování soutěže o pobyt zdarma pro dvě osoby na dvě noci v Hotelu Dvorana v Karlových Varech.

Objednejte si Katalog seminárních hotelů ZDARMA

Co vám katalog nabízí?

  • Přehledná kategorizace podle krajů,
  • Informace o kapacitě sálů i vybavení konferenčních prostor,
  • Informace o ubytovací kapacitě, cenovém rozpětí, stravování a nabídce volnočasových aktivit,
  • Každý hotel je provázán s vlastním rozšířeným profilem na serveru Meetings.cz. 

V online přehledu Meetings.cz naleznete největší nabídku v ČR - téměř 1000 hotelů, penzionů, školicích a ostatních zařízení pro firemní eventy.

Jednotlivá zařízení je možné vyhledávat podle krajů, kapacit prostor nebo podle počtu hvězdiček daného zařízení. Ideální místo můžete najít i díky zadání konkrétní lokality, požadované služby či vybavení. Vybírat lze také z TOP zařízení daného kraje a celé ČR nebo celého Slovenska. 

Abychom vám usnadnili práci a šetřili čas, máme pro vás na Meetings.cz připravenu možnost zadání bezplatné poptávky po vhodných prostorách pro vaši firemní akci, konferenci či školení. Stačí nás kontaktovat s vašimi požadavky prostřednictvím krátkého zadávacího formuláře, a my vám doporučíme vhodné hotely a zařízení, se kterými poté již jednáte na přímo, bez dalšího prostředníka.