Nejnovější výkřiky technického světa

Seznamte se s neuvěřitelně malým počítačem

Hodně rozruchu bylo kolem příchodu ultramobilního PC. Koncept je, že získáte plnohodnotný osobní počítač, silnější než PDA a menší než notebook. První modely byly příliš drahé a vykazovaly méně ohromující výkon. Druhá nedávná vlna, která se objevila, vymýtila prvotní neduhy. Podnikatele, kteří hledají kompaktnější alternativu laptopu, možná zaujme právě tato vylepšená nabídka. Například Samsung Q1 Ultra, který nahradil původní Q1, nabízí v současné době 4,5hodinovou výdrž baterie, qwerty klávesnici a zajímavou cenu 799 USD.

Tiskárny, které uspokojí každého podnikatele

Podnikatelé mají různé potřeby u tištěných dokumentů. Naštěstí existuje tiskárna pro každou práci. Nová mobilní tiskárna Officejet H470 od HP jistě zaimponuje podnikatelům na cestách. Se svou velikostí krabice od bot může vytisknout až 480 stran na jedno nabití. Nabízí spojení prostřednictvím Wi-Fi, volitelně Bluetooth a adaptér do auta.

 

Solidní volba do kanceláře může být například HL-4070CDW od firmy Brother pro ty, kteří chtějí velmi kvalitní barevnou tiskárnu za rozumnou cenu. S rozšiřitelným šuplíkem na papír a možností oboustranného tisku dokáže vyprodukovat až 21 ppm ostrých tisků v rozlišení 2400 x 600 dpi a nabízí úsporný sytém výměny náplní s barvami.

 

Pokud chcete šetřit energie, pořiďte si Xerox Phaser 6130. Tato barevná tiskárna má velmi malou spotřebu energie i toneru. Její rychlost je sice průměrná, díky 333MHz procesoru a až 1GB paměti zvládá komplexní barevné projekty a produkuje 16 odstínů barev na pixel. Interní senzory automaticky přeskakují prázdné stránky a udržují tiskárnu v běhu v ČB módu, pokud dojdou barvy.

Norton je tu přes zálohování

Jejich nejnovější diskový systém Symantec ThreatCon automaticky rozpozná potenciální hrozbu pro váš PC systém a spustí zvýšené zálohování celého systému nebo pouze specifikovaných složek na stránku FTP, jednotku NAS nebo disk dle vašeho výběru.

-av-

Zdroj: Entrepreneur.com - portál předního amerického časopisu pro podnikatele
Zobrazit přehled článků ze zdroje Entrepreneur.com