LinkedIn: O čem se čte a píše ve vašem oboru?

Portál LinkedIn sdružující největší komunitu profesionálů na světě spustil betaverzi nové služby LinkedIn Today. Ta přináší 90 milionům uživatelů LinkedIn novinky z příslušného dne na základě toho, co nejvíce čtou a sdílí mezi sebou jejich kontakty a kolegové.

LinkedIn Today nabízí přístup k nejčtenějším novinkám ze třech různých pohledů – z pohledu kontaktů, které má uživatel ve svém profilu, z pohledu příslušného oboru, v němž uživatel působí, a z širšího pohledu mimo příslušné odvětví. Uživatelé si tak mohou přečíst, co nejvíce zajímá jejich přátele, kolegy z oboru i profesionály z jiných oborů.

Služba LinkedIn Today je propojena také s mikroblogovací platformou Twitter. Obsahuje také sekci Top Sources, která doporučuje zdroje odborných novinek z webů, které svým uživatelům umožňují sdílet informace prostřednictvím LinkedIn. Patří sem Bloomberg.com, Wall Street Journal Digital Network, CNN Money a mnoho dalších.

Podle viceprezidenta LinkedIn pro zákaznické zkušenosti Deepa Nishara jde efektivní způsob, jak získávat informace pro každodenní pracovní činnost, ale i podporu strategického obchodního rozhodování.

-kk-

Zdroj: Online Recruitment Magazine - britský portál věnovaný náboru zaměstnanců
Zobrazit přehled článků ze zdroje Online Recruitment Magazine