Jak překonat digitální fobii?

Technologie začíná ovlivňovat všechny aspekty života lidí a digitální fobie může paralyzovat a stát v cestě osobnímu i profesnímu úspěchu.
Pokud máte přístup k technologii a nevyužíváte ji, plýtváte příležitostí, kterou řada lidí nemá a která můžete potenciálně ovlivnit vaši schopnost uspět v budoucnu.

Pokud máte problém, není nikdy pozdě začít se učit. Pár tipů, jak na to:

- Definujte své osobní a profesní potřeby. Přemýšlejte, jaké technické nebo softwarové dovednosti by mohly zlepšit vaši výkonnost. Přihlaste se třeba do on-line kurzu a vyzkoušejte e-learning.

- Učte se od odborníků. Snažte se dostat do společnosti vašich IT přátel nebo kolegů. Zjistěte, co čtou on-line a jaké stránky a blogy navštěvují.

- Začněte u toho, co vás zajímá. Zvolte své oblíbené téma. Je dokázáno, že mysl udržuje snadněji informace, když se učí věci, které osobu stimulují.

- Inspirujte se mladou generací. Sledujte své děti nebo mládež okolo sebe a srovnejte krok a směr s tím, kam jde nová generace.

- Usnadněte si život. V současné době existuje řada technologických řešení navržených k úspoře času a pro lepší efektivitu. Čím více technologie pro vás bude pracovat, tím lépe.

-av-

Zdroj: Presentations - informace o technologiích a technikách efektivní komunikace
Zobrazit přehled článků ze zdroje Presentations