Hotel Belvedere Praha - konference a firemní akce v prostorách prvotřídní funkcionalistické architektury

Důležitým benefitem společností při získávání a udržování zaměstnanců je firemní kultura a lidé, kteří ji naplňují. Proto pro zlepšení jejich výkonu, ale také posílení vzájemné kolegiality pořádají pro své zaměstnance firemní dny. Na těchto vnitrofiremních eventech nachází účastníci novou pracovní motivaci k následujícímu kariérnímu růstu.

Hotel Belvedere

Hotel Belvedere pro tyto příležitosti nabízí unikátní prostory svým vzhledem a vynikající polohou pražské Letné. Budova hotelu byla postavena v roce 1922 podle návrhu architektů Josefa Herinka a Václava Sluníčka. Hotel byl dostavěn ve funkcionalistickém stylu v roce 1935 podle návrhu architekta Jana Chládka.

Hotel Belvedere Praha Vám nabízí možnost uspořádat firemní akce nedaleko Pražského hradu s přímým spojením do nedalekého historického i obchodního centra Prahy. V této funkcionalistické budově z počátku 20. století lze využít rozsáhlých konferenčních prostor s celkovou kapacitou až 400 osob rozdělenou do třech různých konferenčních sálů a místností.

Hotel Belvedere

Největším prostorem je Společenský sál s celkovou kapacitou až 300 osob, který lze využít k pořádání větších firemních akcí nebo tiskových konferencí.

Dalším vhodným místem pro pořádání firemních dnů umožňuje prostor sálu Memphis s kapacitou až 80 osob.  Naopak pro menší porady či školení lze využít menší salonek Letná, který pojme kapacitu okolo 20 osob.

Hotel Belvedere

Veškeré konferenční vybavení od dataprojektoru, plátna, flipchartu, či ozvučení nebo tlumočnických kabin, pro Vás Hotel Belvedere Praha zajistí.

Vysokorychlostní Wi-Fi internetové připojení je součástí celého hotelu.

V konferenčních prostorách lze využít možnost cateringových služeb, podávané formou menu nebo rautů. Součástí komplexu je nová restaurace Belcredi Bistro, která nabízí široký výběr mezinárodních jídel. Pro milovníky nejen skvělé kávy je připraveno posezení u lobby baru s business koutkem.

Hotel Belvedere

Hotel disponuje 149 moderně vybavenými pokoji včetně pěti bezbariérových. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Hotel Belvedere

V podzemní garáži hotelu se nachází parkoviště. V případě plně obsazené garáže Vás recepce hotelu navede na nejbližší možnost parkování v blízkém okolí.

V hotelu můžete navštívit masážní salon se specializací na tradiční thajské masáže všeho druhu nebo kadeřnický a kosmetický salon. Přímo naproti hotelu je hotelovým hostům k dispozici běžecké centrum Running Mall s posilovnou.

Hotel Belvedere

V případě jakýchkoliv dotazů nebo poptávek kontaktujte prosím našeho F&B Managera Tomáše Kalného na telefonním čísle:  + 420 602 588 883 nebo e-mailu: kalny@hhotels.cz.