Do Hradce nejen pro klavír, ale také za výstavou industriálních snímků

Město Hradec Králové je světově známé produkcí klavírů a pianin. Do 14. prosince se ale rovněž může chlubit přehlídkou industriálních snímků z výzkumu, vývoje, výroby či transferu energií. Ukázky průmyslových inovací pro putovní fotovýstavu s názvem Czech Industry Photo poskytly přední české univerzity, Akademie věd, startupy, ale také technologické firmy z Čech a Moravy. Tuto vzdělávací akci, kdy velkoformátové snímky zároveň doprovází poutavé příběhy v českém i anglickém jazyce, najde veřejnost na náměstí 28. října. Vstup je zdarma.

Czech Industry Photo 2022 v Hradci Králové - 2022 - autor Václav Kropáček ČTK

Fotovýstava má letos za cíl v deseti vybraných městech představit především mladé generaci vše, co se pod slovem průmysl skrývá. Rovněž je tak motivovat ke studiu vědy či technických oborů, které by je mohly bavit a do budoucna i skvěle živit.

Czech Industry Photo je putovní osvětová výstava, která odhaluje potenciál a skryté krásy českého průmyslu v rámci rozmanitých odvětví. Tato fotovýstava je unikátním projektem, který prostřednictvím vizuální komunikace prezentuje inovace a perspektivu zaměstnání v průmyslu. Pořadatelem Czech Industry Photo je v rámci společenské odpovědnosti komunikační agentura PROMOLIGA®. Fotovýstava je realizována bez státních a evropských dotací jen za podpory srdcařů, spolupracujících médií, asociací a partnerů, kteří v kreativní průmyslové osvětě spatřují důležitost a smysl.

Více informací

Czech Industry Photo - 2022 - Hradec Králové - foto ČTK Václav Kropáček

Fotozdroj:  ČTK/ Václav Kropáček

CZECH INDUSTRY PHOTO

Czech Industry Photo je putovní osvětová výstava, která odhaluje potenciál a skryté krásy českého průmyslu v rámci rozmanitých odvětví. Tato fotovýstava je unikátním projektem, který prostřednictvím vizuální komunikace prezentuje inovace a perspektivu zaměstnání v průmyslu. Zároveň zprostředkovává pohled na pracovní postupy, obory a profese ve výzkumu, vývoji, výrobě, v průmyslovém designu či transferu energií.