Co jste nevěděli o svém softwaru...

Mnoho firem se ptá, co pro ně může technologie vlastně udělat. Zde je několik příkladů programů a pomůcek s jejich běžným určeným využitím a navíc i s jejich druhotným, možná nezamýšleným, využitím:
- Tabulky – byly původně zamýšleny jako polykače čísel, ale jsou často využívány k řízení kontaktů a dokonce projektů. Filtrování informací vám dovoluje třídit je několika různými způsoby podle kategorie jednotlivých kolonek. Nejmodernější tabulky nabídnou tolik kapacity jako staré ploché databáze, ale pokud budete chtít manipulovat se skutečným množstvím dat mezi množstvím uživatelů, půjde to rychleji.
- Outlook a jiné kontaktní systémy – nabízí historii kontaktů, které zaznamenal email automaticky, a tak dlouho jak si uživatel pamatuje zapsání detailů, také nabídne telefon a další body. Systémy jsou efektivní. Těžte výhody z doplňků, jako například LookOut, k urychlení prohlížení starých zpráv. Systémy jsou omezené v tom, že třídí podle kontaktů, nikoli podle předmětu nebo jiných kritérií.
- MP3 přehrávače – jejich hlavní zaměření je samozřejmě na hudební konzumenty, ale rostoucí počet podniků je využívá jako hlasové nahrávací zařízení s mikrofonem a pro zálohování dat.
- Účetní systémy – četné účetní systémy se staly v průběhu let propracovanějšími a zaznamenávají nejen to, co zákazník koupil, ale i jak se doslechl o vaší společnosti. To znamená, že jste získali cenné marketingové informace pro propagaci a zvýšení obratu.

-ba-
Zdroj: The Guardian - portál britského deníku The Guardian
Zobrazit přehled článků ze zdroje The Guardian