Získejte si pověst odborníka a náležité místo

Hledat práci přes internet je v módě. Většina serverů však nabízí jen pasivní sledování nabídek pracovních míst a zadávání vlastních životopisů. Jinak je tomu na serveru LinkedIN.com, kde může každý ovlivnit své šance na získání atraktivního postu.

Každý se může ukázat v atraktivním světle. Stačí odpovídat na otázky jiných a můžete v daném oboru získat postavení experta. To může řadě firem imponovat.

Hlavní myšlenkou LinkedIN.com je vytvořit prostor, kde se budou uživatelé moci registrovat a vytvářet seznam (pavučinu) pracovních zkušeností. Potenciální zaměstnavatel se tak může přesvědčit, zda uchazeč opravdu disponuje potřebnými znalostmi a kvalifikací.

Po jednoduché registraci si každý může vybrat, zda bude využívat učet, který je zcela zdarma a nabízí pouze základní funkce, nebo může sáhnout po placeném přístupu, který by dle specifikace tvůrců měl nabízet nástroje pro efektivní vyhledávání nejvhodnějších kandidátů. Ten se bude hodit hlavně personálním agenturám.

Databáze portálu nabízí přes třináct milionů e-mailových adres z celého světa. Jediným komunikačním jazykem je angličtina.

-hp-
Zdroj: Peníze.cz - český server s informacemi z oblasti finančnictví, obchodování a investic
Zobrazit přehled článků ze zdroje Peníze.cz