Už víte, co dáte klientům pod stromeček?

S blížícím se koncem roku přichází i otázka, čím letos odměnit obchodní partnery za jejich věrnost a spolupráci. Pokud se nechcete omezit jen na reklamní předměty a vybrat něco jedinečného, možná přemýšlíte o kvalitním alkoholu. Jaký ale vybrat?

Plzeňská likérka Stock přichází letos na předvánoční trh pro firmy s novinkou v podobě 22leté české single malt whisky Hammer Head. „Je to sběratelský kousek oceněný v prestižní Whisky bible, držitel mistrovského titulu World Whiskey Masters 2011. Běžně jej v České republice neprodáváme,“ vysvětluje obchodní ředitel Stock Plzeň Pavel Friedrich.

Jednosladovou whisky Hammer Head vyrobila palírna Prádlo poblíž Plzně v revolučním roce 1989 podle nejpřísnější skotské tradice. Pojmenovala ji podle přezdívky starého kladivového mlýnu z roku 1928, který byl v palírně instalován. Jantarový destilát s jemným nádechem dubového dřeva a pepře byl stočen do sudů ze dřeva českých dubů a uložen v palírně na více než dvacet let. Nyní jej likérka nabízí firmám, které chtějí stylově obdarovat své klienty, za 999 Kč.

Druhou vánoční novinkou Stocku Plzeň je limitovaná edice Fernet Stock Exclusive. Nezaměnitelná chuť a vůně tohoto destilátu vychází z tradičního Fernetu Stock, navíc však dozrála k jemné dokonalosti v malých dubových soudcích, v nichž předtím zrála skotská whisky. Při odběru minimálně jednoho kartonu lze Fernet Stock Exclusive v dárkové krabici koupit za 199 Kč.

Soutěž na měsíc listopad

Pozvěte známého na HR News a Management News a vyhrajte českou single malt whisky!

Soutěž již byla ukončena. Vítězem se stal pan Vojtěch R. ze společnosti Sanek. Blahopřejeme!