Slavní špatní šéfové

Možná jste přesvědčeni, že máte nejhoršího nadřízeného v zemi, zvažte ale následující celebrity, jejichž ubozí zaměstnanci musí, nebo museli, přestát verbální a někdy i fyzické útrapy.

- Scott Rudin. Známý filmový producent je proslulý pro svou horkou hlavu a verbálními výlevy. Vyhodil 250 osobních asistentů, někdy za prohřešek tak malý, jako například, když mu přinesli špatný koláček ke snídani. Vzdor jeho reputaci je ale stále vysněným zaměstnavatelem ve svém oboru.

- Naomi Campbellová. Začátkem roku 2007 se tato britská supermodelka přiznala, že zbila svoji hospodyni mobilním telefonem kvůli tomu, že nemohla najít určitý kus jejího oblečení. Přestože Naomi tvrdila, že se jednalo o výjimečný případ, pravdou je opak.

- Simon Cowell. Britský televizní producent má notoricky vysoké měřítko a neomlouvá se za ně. Ve skutečnosti je Cowell, který je znám pro nalézání nových a kreativních způsobů, jak všechny urážet, hrdý na svoji reputaci soudce, kterého každý nenávidí.

- Leona Helmsleyová. Nedávno zesnulá manhattanská hoteliérka se do historie zapíše jako “Queen of the Mean – Královna zlých”. Přezdívku si vysloužila díky svému nevypočítatelnému chování a unáhlenému vyhazování zaměstnanců. Například vyhodila jednoho muže poté, co se dozvěděla o jeho homosexuální orientaci.

-av-
Zdroj: CNN.com - portál americké zpravodajské televize CNN
Zobrazit přehled článků ze zdroje CNN.com