Proč nechtějí zaměstnanci v gastronomii zpět do práce? Podcast s Terezou Kučerovou a Karlem Maříkem

Tereza Kučerová je HR manažerkou restaurační sítě Ambiente a Karel Mařík zakladatelem startupu a mobilní aplikace Grason, která pomáhá najít restauracím flexibilní a ověřený personál na vytížené dny či hodiny (např. během obědů). Celý podcast pojilo téma gastronomie a současného stavu z hlediska (ne)dostatku zaměstnanců. 

Proč nechtějí zaměstnanci v gastronomii zpět do práce s Terezou Kučerovou, Ambiente a Karlem Maříkem, Grason

Přehrát podcast

Podcast Nelidské zdroje moderuje dvojice José Kadlec a Matěj Matolín. V aktuálním díle se zaměřili s Terezou Kučerovou, HR manažerkou Ambiente a Karlem Maříkem, zakladatelem startupu a mobilní aplikace Grason na téma lidí v gastronomii.  

Jak všichni víme, tak i (nebo možná především) oblast gastronomie byla zasažena pandemickou situací a většina zaměstnanců musela svůj obor opustit a nahradit jiným. Budou mít chuť se vrátit? 

Ve společném rozhovoru se zmíněná čtveřice věnovala několika zajímavým tématům.

V podcastu si poslechnete: 

  • O lákání a zvyšování platů zaměstnanců v gastronomii
  • Tipy na HR marketing pro restaurace
  • A nové technologické vychytávky, na které se můžeme brzy těšit v gastronomii.

 

Podcast Proč nechtějí zaměstnanci v gastronomii zpět do práce s Terezou Kučerovou, Ambiente a Karlem Maříkem, Grason najdete také ZDE