Pořiďte si evropskou firmu přes internet

Založit v Česku firmu trvá minimálně 24 pracovních dní. Přesto lze nový podnik získat rychleji než za pět neděl, a to díky tzv. předzaloženým (ready-made) společnostem. K jejich koupi stačí občanský průkaz či pas a dostatek financí.

Společnost s ručením omezeným lze pořídit za cenu okolo 45 tisíc korun, u akciové společnosti se cena pohybuje okolo sta tisíc korun. Částka, kterou zájemce za firmu zaplatí, se odvíjí i od doby její existence. Za každý rok se připlácí 10 až 20 tisíc korun.

Nově je touto formou k mání i evropská společnost, kterou jako jediná nabízí společnost Office & Companies. Pořídit si ji lze za 180 tisíc korun.

Vybranou společnost lze zakoupit i na internetu, což je českou specialitou. Smart Office garantuje, že koupit společnost, změnit sídlo, nebo objednat jakoukoliv další službu, nezabere klientům více než 15 minut.

Zájemcům o rychlé získání firmy tak odpadnou starosti s veškerým papírováním, které by je čekalo, a zároveň využijí komfortu, který jim toto řešení nabízí. Všechny nabízené společnosti jsou již zapsány v obchodním rejstříku a připraveny k převedení na nového majitele.

-hp-

Zdroj: Aktuálně.cz - český on-line deník
Zobrazit přehled článků ze zdroje Aktuálně.cz