Podpořte své kariérní vyhlídky díky platné IT certifikaci

Ilustrační snímek

Dnešní technologický svět je dynamický a plný turbulentních změn. Informace a nástroje, které byly ještě donedávna považovány za obecně platné a uznávané, jsou nyní zastaralé a nemoderní. Jste uznávaným odborníkem, který má všechny potřebné znalosti k výkonu zodpovědné práce v IT oblasti? A můžete to nějak dokázat?

Zájemců o práci v IT sféře je mnoho, avšak těch skutečně kvalifikovaných naopak nedostatek. Schopnosti a dovednosti jsou vaší účinnou zbraní, která vám napomáhá v kariérním růstu.  Avšak prokázat v samotném profesním životopise, že jste lepší než konkurence, je v praxi složitější, že?

Relevantní a platné certifikace vám nabízejí jistou výhodu na pracovním trhu oproti záplavě dalších IT odborníků, kteří se zajímají o stejnou pozici jako vy. Navíc jsou certifikace až v 91 % případů při náboru zohledňovány, jak poukazuje studie Microsoftu z roku 2012, nebo dokonce přímo vyžadovány! Díky vaší kompetenci ověřené certifikátem prokazujete své hlubší znalosti technologií, na kterých je velká většina moderních společností zcela závislá.

A nyní malý analytický test. Jak často se jako technologický odborník v dnešní době setkáváte s poptávkou po cloudových dovednostech? Říkáte, že stále častěji? Však se také poptávka po těchto schopnostech zvýšila o celých 92 % oproti předcházejícímu roku podle zprávy Wanted Analytics z roku 2012. Kolik z vás však tyto znalosti může skutečně prokázat a napomoci si tak k nové pracovní příležitosti nebo vyššímu platu? Důkaz přináší celých 58 % certifikovaných profesionálů, kterým certifikát napomohl lepšímu platovému ohodnocení a v 60 % dokonce k získání nové práce (studie Network World and SolarWinds, 2011). IT certifikace má tedy bezesporu význam pro vaši profesní budoucnost!

Díky společnosti New Horizons můžete akcelerovat svou kariéru IT profesionála. V Čechách a na Slovensku působí pod názvem New Horizons CSa je největší nezávislou vzdělávací společností nabízející certifikované IT vzdělávání ve více než 320 pobočkách v 70 zemích světa. Díky partnerství s renomovanými technologickými firmami Microsoft, Cisco, VMware a CompTIA můžete vyzkoušet některý z mnoha nabízených renomovaných certifikovaných IT kurzů a prokázat tak zaměstnavateli svou hodnotu. Vždyť kapitál je především v lidech, jejich prokazatelných znalostech a dovednostech.

Využijte navíc aktuální limitované nabídky FREE EXAM VOUCHER od New Horizons Praha a absolvujte do 30. září 2013 jakýkoliv z 5-denních technických kurzů Microsoft, CISCO nebo CompTIA vedených v angličtině metodou OnLine LIVE Learning (OLL). Za každý z těchto kurzů tak získáte 1 Exam Voucher ZDARMA.

Podrobný přehled o moderní výukové metodě OLL získáte zde.

Stále váháte s registrací? Zúčastněte se ZDARMA části živého kurzu vedeného prostřednictvím OnLine LIVE, ve kterém se denně školí více než 7000 studentů a posuďte sami.

Více informací a aktuální nabídku všech 5denních kurzů naleznete na stránkách české pobočky společnosti www.newhorizons.cz.