Pět faux pas na obchodním obědě

Vytisknout

Recept na úspěšnou obchodní schůzku u oběda vypadá jednoduše. Zdánlivě stačí jen domluvit si schůzku a hovořit pak na ní o byznysu. Jedná se sice o neformální událost, zároveň ji však doprovází celá řada nepsaných pravidel, jejichž překročení se nevyplácí. Často jde o vhodnou příležitost, jak ukázat nedostatečné kulinářské umění, případně nevkus při výběru restaurace. Největším prohřeškem pak bývá neslušné chování k personálu restaurace, pozdní příchod, nespolečenské chování u stolu a příliš…




Chcete si přečíst celý článek? Zajistěte si předplatné již od 58 Kč měsíčně

Pro firmy je cena předplatného od 1490 Kč ročně bez DPH. Pro soukromé osoby a OSVČ za 690 Kč ročně včetně DPH.

Pozor AKCE, do konce roku využijte nabídku 30 dní za 149 Kč.

Nevíte, jak máte dále postupovat? Podívejte se na kompletní podmínky předplatného nebo nás kontaktujte.

 

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace