Manažerská akademie a Finance pro nefinančníky

Ilustrační snímek

V dnešní moderní době by známý Fordův citát určitě zněl: „Kdybych měl poslední dolar, investoval bych ho do... vzdělávání.

Systematické a kvalitní vzdělávání manažerů ve společnosti se hlavně v dnešní době stalo jedním z důležitých nástrojů boje s konkurencí a udržení si své pozice na trhu. Je zcela bez pochyby, že na úrovni vzdělávání zaměstnanců a jeho kvalitě přímo závisí budoucnost vaší společnosti.

V současné době neexistuje jiná možnost. Výzva ke změnám, neustálé zdokonalování metod řízení, stále nové poznatky o nás samých a světě kolem nás. Manažer, který se nevzdělává, nestačí těm nejlepším. A přiznejme si, že chceme všichni patřit mezi nejlepší.

Vzdělání je vášeň, droga, která člověka vysoce obohacuje a rozvíjí. A co víc, je vysoce efektivní.

Svět si vysoce cení těch, kteří znají a umí. Počítejte s námi: „Za jak dlouho se jednotlivci vrátí investice do kurzu MANAŽERSKÁ AKADEMIE nebo FINANCE PRO NEFINANČNÍKY“. Tyto dlouhodobé certifikované kurzy dodají manažerovi zvýšení své odbornosti, sebejistotu a výsledky v práci. Manažer zdokonalí sám sebe, zlepší si své postavení, zvýší své příjmy, svou výkonnost a sebedůvěru, stane se žádaným profesionálem na trhu práce. Kolik ušetří manažer, kterému chybí ve společnosti odborníci nebo manažeři?

Samozřejmě, že existuje řešení a to přetahování manažerů z jiných společností, drahé přeplácení a čekání, až jejich efektivita na novém místě dosáhne očekávané úrovně.

Známe ale podstatně lepší řešení. Rozhlédněte se po svých vlastních, loajálních a schopných zaměstnancích a manažerech, kteří svoji firmu znají a jsou schopni ihned aplikovat nové získané poznatky a zkušenosti potřebným směrem. Investujte do jejich vzdělávání.

se rozhodnete, chceme být při tom.

ICVInstitut certifikovaného vzdělávání s.r.o., významný partner na trhu certifikovaného vzdělávání.

Nabízíme kvalitní certifikované vzdělávání v oblasti marketingu, managementu, prodeje a personalistiky, za pomoci lektorů s velkými praktickými zkušenostmi. Předáváme informace, zkušenosti a znalosti z praxe. Nejefektivnější cestou dáváme klientům přesně to, co oni potřebují. Dlouhodobé certifikované kurzy jsou akreditované kurzy MŠMT.

Více informací o kurzu najdete na www.icv.cz