Level 8 - implementace systému pro management nákladů

Společnost Level 8 je globálním systémovým integrátorem. Poskytuje své služby zejména firmám z oboru finančnictví, telekomunikací, energetiky a dopravy. V době, kdy začala firma Level 8 přehodnocovat systém managementu nákladů, procházela poměrně složitým obdobím rychlého růstu. Toto období kladlo zvýšené nároky zejména na administrativní služby – občas docházelo k chybám a výpadkům, například ke dvojímu účtování stejnému zákazníkovi. I výkaznictví bylo velmi náročné a nepružné.

Firma **Level 8** proto kontaktovala poradenskou společnost **Necho** a vyjádřila své požadavky na nový systém. Mezi ně patřily:
* Možnost přístupu uživatelů do systému z kteréhokoli místa na světě.
* Snížení doby potřebné pro vytváření a schvalování nákladových zpráv.
* Integrace s finančními systémy.
* Snížení počtu chyb dvojího účtování.

Po důkladném zvážení byl zvolen systém **NavigatER**. Ten dokáže automatizovat celý cyklus nákladového reportingu a umožnit přístup z kteréhokoli místa, kde je k dispozici připojení. Tento systém má navíc velmi důležitou funkci vyhodnocování cestovních strategií v reálném čase a finančních kódů. Díky systému **NavigatER** se podařilo minimalizovat chyby (dvojí účtování) a snížit procesní náklady spojené s cestováním obchodních zástupců.

Zdroj: Necho Expense Reporting
Zobrazit přehled článků ze zdroje Necho Expense Reporting