Firemní akce a relaxace v podhůří Jizerských hor ve Spa Resortu Libverda

V práci si kolegu někam zařadíme a když vyjedeme na konferenci či teambuilding najednou ho vidíme v novém, často lepším světle. Proto je důležité poznávat své spolupracovníky a upevňovat vztahy mezi sebou. Budovat tým lidí, který je nejen funkční, akce schopný, je nelehký úkol, s nímž se potýká defacto každý podnik.

Spa Resort Libverda

Odměna pro každého účastníka v podobě odpočinku a relaxace v klidném prostředí a blízkosti přírody lázeňského komplexu je jedinečným benefitem Lázní Libverda. 

Spa Resort Libverda se nachází pouze 25 km od Liberce v podhůří severního úpatí Jizerských hor a vrcholu Smrku (1 124 m. n. m.). Zvláštně znějící název obce je odvozený z německého názvu Bad Liebwerda, tedy ostrůvek mezi bažinami, minerálním pramenem s léčivými účinky a atmosférou pochází ze 14. století.

Součástí areálu hotelu jsou tři multifunkční sály - Clam-Gallasův Palác, Restaurace Valdštejn a Restaurace Lesní Zátiší, kde největší z nich disponuje kapacitou do 120 osob. Sály je možné propojit a dosáhnout tak kapacity až 250 osob. Součástí je samozřejmě konferenční technika a bezplatný internet v celém areálu. 

Spa Resort Libverda

Cateringové služby zajišťují bohatý výběr z kulinářských pochoutek na profesionální úrovni. Ty jsme schopni dodat na místo určení, nebo podávat v jedné z restaurací. A pokud dostanete chuť na “sladkou tečku” je možné navštívit naší vyhlášenou kavárnu či cukrárnu. 

Spa Resort Libverda

Ubytování resort nabízí celkem ve čtyřech hotelích 3* a 4* úrovně. Celkem se jedná o 212 pokojů s celkovou kapacitou 467 lůžek. 

Spa Resort Libverda

Wellness Centrum Jizera nabízí saunu, vířivku nebo rehabilitační bazén. Samozřejmostí jsou standardní lázeňské procedury. 

Spa Resort Libverda

Spa Resort Libverda nabízí širokou škálu outdoorových aktivit, kde lze využít tenisových kurtů, minigolfu, výborně značené turistické stezky nebo singl treku, který je známý všem vyznavačům terénní cyklistiky s téměř 80 kilometry různých náročností pro zkušené sportovce i rodiny s dětmi. Návštěvníci Lázní Libverda samozřejmě nemohou vynechat  procházku v Lázeňském parku s dominantní romantickou kolonádou. 

Spa Resort Libverda

Tuto jedinečnou kombinaci a atmosféru si můžete vychutnat i Vy v rámci firemních dnů i krátkodobého či dlouhodobého pobytu, kde Vás velice rádi uvidíme. V případě zájmu nás kontaktujte na telefonním čísle (482 368 111, Richard Král), e-mailu info@lazne-libverda.cz nebo navštivte webové stránky www.lazne-libverda.cz. Rádi Vám zpracujeme nezávaznou nabídku pro Vaši akci.