Česká věda a průmyslové inovace se přesunuly do Jihlavy

V pořadí čtvrtou z deseti letošních zastávek osvětové fotovýstavy Czech Industry Photo je město Jihlava. Velkoformátové fotografie s doprovodnými příběhy z oblasti průmyslových inovací jsou prezentovány v dolní sekci Masarykova náměstí, kde se zdrží až do 24. srpna.

Czech Industry Photo výstava v Jihlavě, foto Václav Kropáček

V rámci většího dosahu jsme se rozhodli letošní Czech Industry Photo vypravit na cesty v zcela novém venkovním formátu ve spolupráci s renomovaným dodavatelem putovní služby - Českou tiskovou kanceláří, aby se skryté krásy českého průmyslu včetně ukázek průmyslových inovací dostaly co nejblíže lidem. Přes aktivní QR kódy si uživatelé chytrých telefonů mohu navíc procházet v digitální podobě i další snímky od rozmanitých industriálních firem a předních českých univerzit,“ uvedla Kateřina Škopková, zakladatelka Czech Industry Photo.

Czech Industry Photo výstava v Jihlavě, autor Václav Kropáček ČTK

Tato fotovýstava je veřejnosti přístupná zdarma ve fyzické i online podobě na webových stránkách www.czechindustryphoto.com v českém a anglickém jazyce. Pořadatelem Czech Industry Photo je v rámci společenské odpovědnosti komunikační agentura PROMOLIGA®. Fotovýstava je realizována bez státních a evropských dotací jen za podpory srdcařů, spolupracujících médií, asociací a partnerů, kteří v kreativní průmyslové osvětě spatřují důležitost a smysl.

Fotozdroj:  ČTK/ Václav Kropáček

CZECH INDUSTRY PHOTO

Czech Industry Photo je putovní osvětová výstava, která odhaluje potenciál a skryté krásy českého průmyslu v rámci rozmanitých odvětví. Tato fotovýstava je unikátním projektem, který prostřednictvím vizuální komunikace prezentuje inovace a perspektivu zaměstnání v průmyslu. Zároveň zprostředkovává pohled na pracovní postupy, obory a profese ve výzkumu, vývoji, výrobě, v průmyslovém designu či transferu energií.