6 principů pro úspěch v podnikání

1. Soustřeďte se na příjmy. Hledejte způsoby, jak shromažďovat majetek. Uvažujte ze širší perspektivy. Když se na vašem trhu objeví nové technologie či myšlenky, zvažte nejprve své individuální potřeby a zájmy.

2. Relaxujte a nechte věci plynout. Nechte věci, aby nastaly ve správný čas. V dnešním každodenním shonu je normální, že bude nějaký čas trvat, než se vaší nové firmě nebo produktu či službě dostane pozornosti. Buďte proto trpěliví. Když budete dodržovat korektní principy, úspěch se dostaví.

3. Nerozhazujte svůj kapitál. Nehromaďte dluhy, kanceláře, automobily a další zbytečné výdaje, dokud úspěšně nezavedete svůj model návratnosti investic.

4. Rozhodujte se na základě faktů. Dopřejte si čas na průzkum a hodnocení faktů. Můžete mít velké sny, je ale třeba přemýšlet a logicky zvažovat reálná fakta.

5. Nestřílejte jen pro pocit ze střelby. Nezačínejte s podnikatelskými aktivitami, pokud vám nedávají smysl nebo nerozumíte modelu návratnosti investic. Opět buďte trpěliví.

6. Řiďte se trhem. Před uvedením nového produktu se ptejte, jaký problém mají vaši potenciální zákazníci a jak jim ho můžete pomoci vyřešit. Uvažujte, kdo budou vaši zákazníci, kolik jich bude a kolik peněz utratí. Neuvádějte své myšlenky na trh, aniž byste si byli jisti, že o ně budou mít potenciální zákazníci zájem.

-kk-
Zdroj: ezinearticles.com - Databáze odborných článků pro elektronické magazíny.
Zobrazit přehled článků ze zdroje ezinearticles.com