Zotavení britské ekonomiky mají vést noví podnikatelé

Britský premiér David Cameron oficiálně spustil kampaň StartUp Britain, jejímž cílem je podpořit začínající podnikatele, a dosáhnout tak zotavení ekonomiky. Každému z nich nabízí balíček výhod v hodnotě 1500 liber. Více než 60 předních značek navíc podpoří začínající podnikatele dalšími službami v hodnotě milionů liber.

Pojišťovna AXA přislíbila začínajícím podnikatelům 10 % slevu na pojištění firmy. Microsoft vyškolí 5 tisíc začínajících podnikatelů v používání technologií pro správu obchodních a marketingových aktivit včetně bezplatného poskytnutí technologických zdrojů v hodnotě 400 liber na jednu firmu. Google nabídne omezené množství bezplatné reklamy a O2 bezplatný jednoměsíční provoz telefonní linky.

Agentura YouGov spolu s University College London a Imperial College London spustí v rámci kampaně StartUp Britain pilotní letní program na podporu podnikání mezi studenty. Na všech univerzitách budou zřízeny podnikatelské společnosti, jejichž cílem bude rozvoj studentů s podnikatelskými ambicemi.

-kk-

Zdroj: Recruiter.co.uk - portál odborného britského časopisu pro specialisty náboru
Zobrazit přehled článků ze zdroje Recruiter.co.uk