Vše podstatné ze světa IT se dozvíte na Fresh IT 2018

Čeho se nejvíce obávají IT profesionálové, databázoví a síťoví specialisté či IT administrátoři v roce 2018? O kterých tématech se nejvíce hovoří?

Konference Fresh IT 2018

Společnost OKsystem a.s. pořádá již 4. ročník odborné IT konference Fresh IT 2018 zaměřené na aktuality ze světa informačních technologií. Letos věnujeme pozornost GDPR z pohledu IT profesionálů, temné straně IoT, virtuální realitě a dalším zajímavostem.

Úterý 27.3.2018 konferenční sál společnosti OKsystem a.s. v Praze 4.

Čeká Vás den plný přednášek s praktickými ukázkami a workshopy. U interaktivních stánků si budete moci vyzkoušet na vlastní kůži virtuální realitu či Spark board nový prostor pro sdílení a spolupráci od společnosti Cisco. Bonusem pro vás může být osobní setkání a rozhovor s jednotlivými řečníky, kteří patří mezi absolutní špičku ve svém oboru.

Ochutnávka z programu

Jaká je situace s velkým bratrem IoT? Kolik kamer je k dispozici všem? Jak dlouho trvá, než se dostanete vzdáleně do teplárny a co dělat, když je váš solární panel napaden? To vše a mnohem víc se dozvíte v přednášce Vladislava Ilishina, který se specializuje na mobilní a IoT bezpečnost.

V neposlední řadě musíme zmínit téma GDPR, ne z pohledu zpracovatele osobních údajů, ale z pohledu IT profesionálů. V přednášce o ochraně (nejen) poštovních zpráv pomocí Azure Information Protection pohovoří Miroslav Knotek, jak zabezpečit informace, které jsou předávány v rámci poštovních zpráv, přestože v minulosti často narazili na praktické limity technologií jako je PGP nebo S/MIME.

Jaký byl Váš uplynulý rok s SharePoint? Kolik „bitev” jste vyhráli a kolik prohráli? A jak vypadal uplynulý SharePoint rok z pohledu SharePoint MVP, člověka, konzultanta, architekta, který SharePointem žije každý den? Jaké jsou aktuální trendy a „věci, o kterých se mluví”? Co vám za poslední rok nemělo uniknout? Co je nezbytně třeba se naučit, jinak bitvu prohrajete? A co se Microsoftu povedlo a co ne? Upřímně, bez vytáček, v podání Kamila Juříka, držitele prestižní certifikace MVP pro SharePoint Server od roku 2006.

V rámci přednášky Advanced Threat & Organization Management (ATOM) se dozvíte, jak dělat složité věci jednoduše. Podíváme se, jaké možnosti vám nabízí služba ATOM, která je postavena v Microsoft Azure s využitím komponenty Microsoft Operations Management Suite. Co přinesl rok 2017 s ohledem na novinky v daném systému a dozvíte se, jak může ATOM pomoci se správou a dohledem nad vaším hybridním, lokálním nebo cloudovým prostředím za využití minimálního úsilí.

Další přednášky, program a registraci najdete na www.fresh-itkonference.cz.

Kdy: 27. března 2018 od 8:30 do 17:00 hod.

Kde: Konferenční sál OKsystem, Na Pankráci 125, 140 21 Praha 4

Články v sérii

Aktuální

Vše podstatné ze světa IT se dozvíte na Fresh IT 2018

Aktuální

4. ročník Fresh IT v mnohém překvapil