Šťastné Česko 2016 - Den na podporu hrubého domácího štěstí

Na vrcholu prosperity nám často dojde, že jsme dole zanechali štěstí. Proto jsme pozvali několik úspěšných lídrů, podnikatelů a osobností s charakterem a vizí, kteří již pár vrcholů zdolali, aby se podělili o svou cestu za štěstím. Podělte se i vy. Přijďte podpořit své hrubé domácí štěstí na první ročník jedinečné konference Šťastné Česko 2016 – Den na podporu hrubého domácího štěstí.

Přijďte přispět, pobavit se, potkat se a položit si s námi otázku: Za čím vlastně kráčíme? Proč se tolik honíme? Proč chodíme do práce, proč vyděláváme peníze, proč rozjíždíme firmy, tvoříme komunity, umění, proč se potkáváme a pečujeme o naše vztahy, zdraví a životní prostředí?

Možná společně zjistíme, že přitom všem více či méně často jednu maličkost přehlížíme, že za tím vším snažením je vlastně jedna obyčejná touha. Touha ne zvyšovat výkon ekonomiky, ne budovat více, mít více, vyrábět více a makat více za vyšší hrubý domácí produkt :). Je tam, zdá se, jiná touha a přání: být přitom všem konání prostě šťastný člověk.

David Kirš a Ctirad Hemelík vás zvou při příležitosti
založení Nadačního fondu Šťastné Česko a návštěvy Deepaka Chopry v Praze
na happening – konferenční událost a setkání

18. května 2016 v kinosále Lucerna Praha

Koupit vstupenku na setkání

Přijďte podpořit záměr Šťastného Česka a vás v něm. Když povedeme sami sebe štěstím, povedeme jím i naše blízké, rodinu, firmu, komunitu, město i celou zemi. Štěstí není klišé ani náhoda. Štěstí si sami tvoříme, štěstí jsme my. Štěstí je, že žijeme.

Kdo jiný než my sami máme moc a sílu být šťastní, uvidět štěstí a tvořit si své štěstí.
A tím tvořit naše šťastné rodiny.
A šťastné firmy a organizace.
A šťastná města, kraje a zemi.

Štěstí není třeba vyměnit za peníze, majetek a prosperitu. Štěstí je stav bytí a názoru na život.

program3 program4

Více informací na http://stastnecesko.cz