Hotel & Garden U Holubů - rodinný butique hotel v souladu s přírodou

Stylové hotely odlišné od velkých hotelových řetězců jsou v mnoha ohledech půvabnější a komfortnější. Je to i naše cesta, náš cíl. Jsme Hotel & Garden U Holubů na samém konci vesničky Čeladné, na úpatí hory Smrk, uprostřed horské louky v nádherné přírodě Beskyd.

Zbyněk Barnet, Hotel & Garden U Holubů

Z původní letní rezidence generálního ředitele, arcibiskupského nadlesního a správce arcibiskupského majetku pro Moravu Jana Holuba z roku 1930 vznikl resort, který jsme po dlouhých letech přebudovali na krásný boutique hotel. Není řízený hotelovým řetězcem, je řízen intuicí a nápadem.

Celková koncepce vychází z přírodních surovin a snoubení těchto materiálů z lokální přírody. Vážíme si historie a jedinečnosti tohoto místa, které po historické stránce bylo velmi významné. Posuďte sami, přečtěte si o naší zajímavé historii.

Filozofií Hotelu & Garden U Holubů je vytvořit příjemné místo pro setkávání lidí za účelem firemního školení, teambuildingu, odpočinku, relaxace, ale také zábavy a poznávání nových míst.

Věřím, že vše podstatné je ukryto v maličkostech a stále plánujeme něco navíc

Chceme naše hosty inspirovat, dopřát pocit klidu a uvolnění, být druhým domovem. Naše názory a jednání k tomu přispívají. Chceme být blíž hostům a jejich potřebám. Prostě být skvělými hostiteli.

Hektika a kvantita hotelu není tím správným směrem pro náš boutique hotel.
Sázíme na kulturu osobního přístupu. S otevřenými a prosklenými prostory jsou hosté blíž přírodě, odpočinku. Důraz naší restaurace Garden je kladen na lokální produkty a čerstvost surovin s jasnou gastronomickou filosofii.

Servis kávy, čajů a jídel je pro nás služba a služba je způsob života. Ptáme se hostů, co si přejí a je to pro nás prověřená inspirace. Netradiční a hlavně inovativní nabídky coffee breaků, pobytových balíčků, jídel jsou i pro nás zábavou a posunem pro vytvoření originálních nabídek pro naše hosty.