5 tipů, jak využít brožury

Průvodce, katalogy nebo třeba ceníky. Možností, jak využít brožury, je celá řada. Sepsali jsme pro vás 5 tipů, kde tyto propagační materiály zaručeně oceníte. Přečtěte si, jak využít tisk brožur naplno.

Jak pracovat s brožurami a katalogy

Brožura, díky které se v novém zaměstnání neztratíte

Uvítací brožura pro nové zaměstnance je ideálním způsobem, jak můžete předat všechny důležité informace. Nový kolega tak rychle najde vše potřebné – od kontaktních údajů přes informace o benefitech až po poznámky k fungování firmy či její historii.

Je jasné, že v nepřeberném množství nových informací při nástupu do práce se může každý lehce ztratit. Díky brožuře ale budete mít jistotu, že se zaměstnanec dozví vše, co potřebuje. A navíc se k důležitým informacím bude moci kdykoliv vrátit.

Uvítací balíček můžete kromě sešívané brožurky doplnit také o další reklamní materiály, jako jsou vizitky, samolepky, kalendáře či letáky. Fantazii se meze nekladou.

Jak prezentovat skvělé produkty? V katalogu

Prodáváte zajímavý produkt, nebo chcete zákazníkům zkrátka jen ukázat nabídku v celé kráse? Pak se bez propagace neobejdete. A ačkoliv si dnes spousta lidí vybírá zboží na internetu, tištěný katalog je nesmrtelným marketingovým nástrojem. Využít ho můžete jak v případě, kdy prodáváte elektroniku či nábytek, tak také třeba pro prezentaci nabídky zájezdů.

Pro tyto účely se skvěle hodí tisk brožury s knižní vazbou. Tuto možnost nabízí například tiskárna Profi Point4me. Vnitřní listy jsou do obálky vlepovány tavným PUR lepidlem – díky tomu je tato vazba opravdu pevná. Své produkty můžete prezentovat na 48 až 240 stranách.

Brožura, která vás provede po městě

Tištěného průvodce s hlavními památkami ve městě a jeho okolí ocení každý turista. Kromě toho do nich můžete přidat i tipy na zajímavé podniky, kavárny nebo zábavné aktivity. Uvidíte, že budete mít mezi návštěvníky úspěch. Pro tyto účely zvolte sešívané brožury – ať už bez obálky, nebo s obálkou.

Je libo časopis nebo zpravodaj?

Ať už chcete vytvořit obecní zpravodaj nebo časopis, jsou brožury tou správnou volbou. Časopis můžete vytvořit i pro firmu – a přidat ho například k uvítacímu balíčku pro nové zaměstnance. Další možností je vytvořit časopis k výročí založení vaší firmy, kde popíšete důležité momenty z historie firmy. To jistě ocení i dlouholetí zaměstnanci.

Ve zpravodaji zase přehledně shrnete, co se ve městě událo, nebo co se v obci chystá. Tento typ tištěných materiálů je skvělý způsob, jak sdělit občanům ty nejdůležitější informace – jasně a přehledně.

Přehledný ceník i návod

Brožurky můžete využít i při tvorbě ceníků, ročenek či návodů. V tomto případě je nejlepším řešením sáhnout po sešívaných brožurách bez obálky, které najdete v nabídce tiskárny Profi Point4me. U interních dokumentů si vystačíte s tiskem brožur s listy o stejné gramáži.

Vyberte správnou tiskárnu

Chystáte se na tvorbu katalogů, městských průvodců či magazínů? Pak je na místě vybrat tiskárnu, na kterou se můžete spolehnout. Kvalitní tisk brožur už od jednoho kusu si můžete objednat u Profi Point4me.