Posuňte svoji kariéru prostřednictvím špičkového MBA studia

Nejlépe hodnocený program Executive MBA na Chicago Booth School of Business v Londýně je skvělou investicí do Vaší budoucnosti. Posune Vaši kariéru vpřed, nabídne Vám celoživotní globální síť kontaktů a posílí Vaše dovednosti v oblasti leadershipu.

Chicago Booth

Nenechte si ujít setkání s námi, které se uskuteční 19. února v Praze!

Rezervujte si osobní 20-30 minutové setkání u kávy s naším expertem v oblasti MBA. Získáte cenné informace o studiu a individuální zpětnou vazbu od týmu pro přijetí na Chicago Booth. Během tohoto rozhovoru budete mít možnost seznámit se s programem Executive MBA v Londýně, který je navržen tak, aby podpořil Váš profesní rozvoj bez přerušení Vaší kariéry.

REGISTRUJTE SE ZDE >>

Osobní setkání vedené v angličtině poskytuje výbornou příležitost setkat se přímo s naším týmem zajišťujícím přijímací řízení. Pokud se nemůžete zúčastnit akce 19. února v Praze osobně, lze požádat o individuální online setkání. Počet míst pro osobní i online setkání je omezen, proto si rezervujte své místo co nejdříve. Místa jsou přidělována v pořadí, ve kterém registrace obdržíme. Komunikace probíhá v angličtině.

Těšíme se na setkání s vámi!

Tým Chicago Booth School of Business