Bez bolesti není růstu: Miroslav Bárta, David Navrátil a Jitka Haubová na konferenci FranklinCovey, 20. dubna 2023, Praha

Klíčovým řečníkem konference bude egyptolog a archeolog, profesor Miroslav Bárta. Dále vystoupí Hlavní ekonom České spořitelny David Navrátil, který si posvítí na prosperitu české společnosti. O transformaci organizace a agilm řízení v Komerční bance bude hovořit ředitelka KB Jitka Haubová.

Podívejme se společně na principy leadershipu a udržitelného růstu, a to z perspektivy zkoumání dávných civilizací, skutečných příběhů velkých i středních firem i z pohledu vrcholového sportu.

Bez bolesti není růstu

Má-li být vzestup udržitelný, podléhá určitým pravidlům. Prof. Miroslav Bárta je na základě studia a srovnávání civilizací přehledně shrnul a poukázal na dopady jejich vědomého i nevědomého porušování.

Tyto zákonitosti jsou aplikovatelné i na fungování organizací. Naším záměrem je poukázat na principy udržitelného růstu, roli a chování lídrů a elit, význam široce sladěné vize, nutnosti adaptace na změny a další faktory, které jsou zásadní pro dlouhodobé fungování firem. To vše v příkladech reálných organizací a jejich lídrů.

  • Klíčovým řečníkem konference bude egyptolog a archeolog, profesor Miroslav Bárta.
  • Hlavní ekonom České spořitelny David Navrátil si posvítí na prosperitu české společnosti.
  • O transformaci organizace a agilm řízení v Komerční bance bude hovořit ředitelka KB Jitka Haubová.
  • Ředitel společnosti Mondi Štětí Roman Senecký a ředitelka firmy Abydos Olga Kupec se s Vámi podělí o zkušenosti, jak se jim daří rozvíjet své organizace a nakolik je jejich úspěch propojen s růstem lidí.
  • Bez bolesti není růstu a ve sportu to platí obzvlášť. Své o tom vědí paralympionik Arnošt Petráček a mentální kouč a stratég Radek Šefčík.
  • Odkryjeme také zákulisí FranklinCovey a přiblížíme Vám proměnu společnosti včetně klíčových a bolestivých momentů ve vlastním směřování.

Zveme Vás k diskusnímu panelu, do tematických workshopů a ke vzájemným sdílením. Po intenzivním dni se můžete těšit na podvečerní chill out a přípitek u příležitosti 20. výročí působení FranklinCovey v České republice a na Slovensku.

Konferenci pořádají společnosti FranklinCovey a Leadership Synergy Community.

Bližší informace k programu naleznete na webu bezbolestinenirustu.cz.

Konferenci doporučujeme lídrům firem.

Termín konání: 20. dubna 2023

Místo konání: Praha, inspirativní prostor Spojka events

 Dress code smart casual

REGISTRACE ÚČASTI


Řečníci

Miroslav Bárta

Prof.Mgr. Miroslav Bárta, PhD., egyptolog a archeolog

Zabývá se srovnávajícím studiem civilizací . Kromě egyptologie, kde se mimo jiné zaměřuje na období stavitelů pyramid, historii a archeologii 3. tis. př. Kr., se také již po několik let zabývá studiem tzv. kolapsů, vzestupy a pády v mezioborové perspektivě bádání.

Je autorem a spoluautorem řady publikací, poslední z nich z roku 2021 Sedm zákonů - jak se civilizace rodí, rostou a upadají.  Chci vědět víc 
David Navrátil

David Navrátil, hlavní ekonom, Česká Spořitelna

Vystudoval ekonomii na Vysoké škole báňské – Technické univerzitě Ostrava. Začínal jako analytik v České národní bance, po třech letech se přesunul na stejnou pozici do České spořitelny.

V ní od roku 2008 působí jako hlavní ekonom a vede Ekonomické a strategické analýzy. Zabývá se makroekonomikou, investicemi, finančními trhy a prosperitou české společnosti. Chci vědět víc 
Jitka Haubová

Jitka Haubová, COO, Komerční banka

Vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze, obor finance a účetnictví, absolvovala studium Finančního řízení na Galilee College v Izraeli, získala Certifikát specialisty na strukturální fondy od Evropské komise a auditora na procesy jakosti a programátora v Python.

Byla oceněna mezi nejvlivnějšími ženami několikrát po sobě Forbsem i Economií. Je vůbec první ženou v představenstvu v celé historii Komerční banky. Chci vědět víc 
Arnošt Petráček

Arnošt Petráček paralympionik

Paralympionik a reprezentant ČR v plavání. Držitel zlaté medaile z paralympijských her v Riu de Janeiro a stříbrné medaile z Tokia. Řadí se na přední místa ve světovém žebříčku paralympioniků a drží několik evropských i světových rekordů v disciplínách 50m motýlek a 50m znak. Chci vědět víc
Roman Senecký

Roman Senecký, COO Mondi Kraft Paper, Mondi Group

Předseda představenstva a gen. ředitel společnosti Mondi Štětí a.s. Je spoluautorem knihy „Základy podnikání „, která získala cenu "Kniha roku 2010". V roce 2014 se umístil mezi šest nejlepších gen. ředitelů podniků v papírenském průmyslu v rámci ocenění RISI Global Awards. Ve firmě se mu podařilo zvýšit produktivitu o 50%, získat čtyři světová ocenění PPI Awards, dosáhnout 85% spokojenosti zaměstnanců a zrealizovat investice v hodnotě cca 220 milionů EUR. Chci vědět víc 
Olga Kupec

Olga Kupec CEO, Abydos

Žena, která se rozhodla vzít osud do svých rukou. Má cit pro příležitosti a nebojí se jich využít. I proto je dnes majitelkou prosperující průmyslové společnosti Abydos na česko-německém pohraničí.

Firmu se dvěma sty zaměstnanci neustále rozvíjí a vede s nebývalým nasazením. Uspěla v soutěži Manažer roku 2012, dnes je členkou Hodnotitelské komise soutěže. Aktivně se podílí na rozvoji regionu Karlovarského kraje, ve kterém žije a podniká. Chci vědět víc 
Radek Šefčík

Radek Šefčík, mentální kouč

Profesionální peak performance kouč a stratég s více než 20letou praxí. Věnuje se mentální přípravě profesionálních sportovců včetně předních českých tenistů, MMA fighterů, hokejistů NHL, zahraničních fotbalistů a špičkových trenérů, spolupracuje také s policejními a armádními týmy v ČR i zahraničí.

Je certifikovaným SI koučem a v současné době patří mezi přední světové certifikované kouče asociace IMGCA s nejvyšší kvalifikací, LEVEL 4. Chci vědět víc 
Tomáš Kopecký

Tomáš Kopecký, Managing Partner FranklinCovey ČR a SR

Majitel a CEO společnosti FC CZECH. Věnuje se konzultační činnosti zaměřující se na systémové změny, především schopnost firem realizovat strategické cíle, budování agilních organizací a změnu firemní kultury.

11 let pracoval v různých manažerských pozicích v nadnárodních společnostech v oblasti automobilového průmyslu. Chci vědět víc

Inspirace do praxe

Tematické workshopy od 13:40 do 14:20 hod.

Poznatky a zkušenosti řečníků konference doplníme krátkými workshopy, ze kterých si odnesete praktické tipy. Jednotlivými tématy vás provedou konzultanti FranklinCovey a Leadership Synergy Community. Pokud bude pro vás některé z témat velmi aktuální a půlhodinka bude málo, budeme tu pro vás a rádi rozebereme do hloubky.

  • Systematický rozvoj kompetencí – nezbytná podmínka dlouhodobého růstu
    Petr Kreuz, Client Partner FranklinCovey
  • Jsme v pohodě? Duševní rovnováha jako základ pro udržitelný růst jednotlivce i firmy
    Marina Machovská, Client Partner FranklinCovey
  • Aby růst (tolik) nebolel: tři cesty k realizace strategie.
    Ondřej Komanec, Client Partner FranklinCovey
  • Jak vám mohou pomoci data k zamezení odchodu klíčových lidí z firmy?
    Barbora Štětinová, RPA & AI process analyst ve Fortuna a konzultant v LSC Group

Workshopy mají omezenou kapacitu míst, proto si své místo u stolu rezervujte předem. Dáte-li přednost debatám s ostatními hosty, využijte časové okno pro networking.

REGISTRACE ÚČASTI