Selflearning nově pomáhá při studiu angličtiny

Uživatelé manažerského vzdělávací portálu Selflearning a jeho firemních implementací (Sebevzdělávací portál, Selfmanagement, HR Akademie) mohou od května 2012 snadněji rozšiřovat svou znalost obchodní a manažerské angličtiny.

V databázi článků najdete každý den jeden nový článek označený ikonou britské vlajky a titulkem „Výuka angličtiny“. Ten si pak můžete přečíst nejen v české a anglické verzi, jak jste doposud zvyklí, ale zároveň se v něm seznámit i s jazykovými jevy a typickými frázemi v Business English. Tyto jevy a fráze jsou v textu označeny červeně a přeloženy do češtiny.

 

 

Překlad článků zajišťují odborní překladatelé překladatelské agentury Channel Crossings a navíc je propojen s internetovým výkladovým slovníkem thefreedictionary.com. Po rozkliknutí fráze v tomto slovníku se automaticky dostanete na stránku s jejím výkladem a také výslovností.

Pokud si budete chtít přečíst více výukových článků najednou, vyberte si články vpravo pod odkazem „Články s výukou angličtiny“.

 

 

Cílem výuky angličtiny v Selflearningu není suplovat studium s živými lektory. Čtenářům chceme nabídnout širší možnosti sebevzdělávání v jazyce, který je nezbytnou součástí manažerské praxe.

Selflearning je internetový vzdělávací portál, který funguje na principu monitoringu stovek předních internetových zdrojů z oblasti osobního a profesního rozvoje. Tématicky je členěn do tří hlavních oblastí – manažerský rozvoj, řízení lidských zdrojů a obchod a marketing. Pro vzdělávání svých manažerů jej používají přední tuzemské firmy, jako například ČEZ, Telefónica Czech Republic, Komerční banka, Škoda Auto, Všeobecná zdravotní pojišťovna a desítky dalších malých a středních podniků.

Veškeré dotazy ke službě Selflearning a výuce angličtiny jejím prostřednictvím rádi zodpovíme na SELFLEARNING HELPLINE: tel. +420 222 744 111, +420 736 700 918, e-mail: klient@selflearning.cz.