Průmysloví hráči brzy vyrazí na cesty!

V minulém roce procestovala více než tisíc kilometrů po městech českých a moravských. A rovněž letos se chystá zastavit v deseti významných městech napříč republikou. Putovní osvětová fotovýstava CZECH INDUSTRY PHOTO vyrazí letos v létě opět na své půlroční nonstop putování, jehož můžete být také součástí se svou značkou.

Czech Industry Photo

Veřejnost si bude moci v rámci dalšího ročníku CZECH INDUSTRY PHOTO prohlédnout velkoformátové snímky českých firem a univerzit zcela bezplatně s doprovodnými příběhy bez časového omezení, neboť fotovýstava bude umístěna venku na pěších zónách.

Skrytá zákoutí z českého průmyslu, technologické inovace, pohledy do úspěšných českých startupů, univerzitních laboratoří i průmyslových firem různých velikostí a rozmanitých odvětví – to vše bude zahrnovat dvojjazyčná putovní přehlídka uměleckých snímků, která má za cíl odhalit skryté krásy českého průmyslu, napomoci oslovit a motivovat děti, mládež i jejich rodiče, a především ukázat sílu českého vývoje, výroby i úspěšně realizované zakázky doma, případně v zahraničí. Putovní část CZECH INDUSTRY PHOTO je i v letošním roce realizována ve spolupráci s dodavatelem služby, Českou tiskovou kanceláří.

Krátká videoprezentace z roku 2023: https://youtu.be/4dXPNq8sJf8

Plán zastávek do ledna 2024: https://www.czechindustryphoto.com/cz/lokality

Zájemci ze strany firem, univerzit nebo startupů mají ještě stále příležitost obsadit pár posledních volných míst na této putovní osvětové fotovýstavě, a podpořit tak zviditelnění své značky, neboť obchodní názvy jsou součástí každého velkoformátového snímku a příběhu, ale rovněž také v podobě aktivních URL firemních či univerzitních odkazů na přidružené webové stránce online: https://www.czechindustryphoto.com/cz/ .

V případě zájmu o svou prezentaci nebo partnerství zašlete email na info@czechindustrychallenge.cz nebo se případnými dotazy obraťte telefonicky na pořadatele na číslo 730 595 962.

 

PROMOLIGA

PROMOLIGA® je komunikační agentura, která od roku 2015 poskytuje PR a marketingovou podporu inovátorům. „Pomáháme značkám růst a zvyšovat jejich tržní hodnotu - ONline i OFFline.”