Six everyday habits that will immediately increase your productivity

Šest každodenních návyků, které ihned navýší vaši produktivitu

Would you like to be more productive? Do you feel like you are not getting anything done, that you are not a good time manager or that you sometimes lack energy? This article will describe six daily habits that will immediately help you improve your productivity.

This list of productivity-boosting habits was published in an article on Addicted2Success.com.

A fixed morning routine

The way you start your day largely influences how the whole day will turn out afterwards. Establish a solid morning routine within which you get up at the same time each morning and do the same things, so that you have to make as few decisions as possible.

Keep yourself hydrated

In order to be productive, you must stay hydrated. When dehydrated, you find it hard to think, lose energy and, most importantly, set yourself up for potentially serious health complications.

Using an activity planner app

You cannot be productive if you do not have a plan for the day, or if you have no way to monitor and check off your planned activities. You can use just a simple mobile app where you have a to-do list for each day.

Physical activity

A healthy mind in a healthy body. This motto remains true even today, when many people lack physical activity in their lives. Try to take at least a short walk, jog, stretch or exercise every day.

Connecting with nature

The human mind suffers when it is disconnected from nature for a long period of time. Try to connect with nature as much as possible, even if this only means getting off the bus one stop early on your way to the office in the morning and walking to work through a city park.

Using a desk where you can stand

You should try to vary the stance and positions you adopt while working. If you work in an office or at home on a computer, consider investing in an adjustable desk at which you can also stand.

 

-mm-

    Šest každodenních návyků, které ihned navýší vaši produktivitu

    Rádi byste byli produktivnější? Zdá se vám, že nic nestíháte, že nejste dostatečně dobří v organizování vlastního času nebo že občas pozbýváte energii? V dnešním článku pro vás máme šest každodenních návyků, které vám pomohou ihned zlepšit svoji produktivitu.

    Tento seznam zvyků zvyšujících produktivitu přinesl článek na webové stránce Addicted2Success.com.

    Pevná ranní rutina

    To, jak svůj den začnete, do velké míry ovlivňuje to, jak se pak celý den vyvine. Ustanovte si pevnou ranní rutinu, kdy budete vstávat ve stejnou dobu a dělat stejné věci tak, abyste se ráno museli co možná nejméně rozhodovat.

    Dostatečný příjem tekutin

    Pitný režim je základem produktivity. Když jste dehydrovaní, špatně se vám přemýšlí, ztrácíte energii a především si zaděláváte na potenciálně závažné zdravotní komplikace.

    Používání aplikace na plánování aktivit

    Během dne nelze být produktivní, pokud nemáte na daný den plán. A také pokud nemáte způsob, jak plánované aktivity monitorovat a odškrtávat si. K tomu vystačí jednoduchá mobilní aplikace, kde budete mít na každý den seznam pracovních úkolů.

    Fyzická aktivita

    Ve zdravém děle zdravý duch. Toto motto platí neustále – i dnes, kdy mnoho lidí fyzickou aktivitu ve svém životě postrádá. Zkuste se každý den alespoň chvíli projít, zaběhat si, protáhnout se nebo si zacvičit.

    Spojení s přírodou

    Odpojení od přírody nese lidská mysl poměrně těžce. Snažte se být ve spojení s přírodou co nejvíce – i kdyby to mělo znamenat, že ráno cestou do kanceláře vystoupíte o zastávku dříve a na pracoviště dojdete městským parkem.

    Používání stolu, u kterého lze stát

    Pozice, kterou zaujímáte u své práce, vyžaduje dynamiku a variabilitu. Jestliže pracujete v kanceláři nebo doma u počítače, zvažte investici do nastavitelného stolu, u kterého můžete i stát.

     

    -mm-

    Zdroj: Addicted2Success - web věnovaný osobnímu rozvoji a úspěchu v podnikání i životě
    Zobrazit přehled článků ze zdroje Addicted2Success