Markéta Cechman, nová vedoucí týmů Zpracování operací a Nákup skupiny ČSOB

S účinností od 1. října 2021 povede Markéta Cechman týmy Zpracování operací a Nákup skupiny ČSOB.

Markéta Cechman, ČSOB

“Markéta je součástí týmu Operations dva roky a za její týmy mluví čísla: NPS 95 u interních klientů, skóre angažovanosti lidí 76 a zvýšení efektivity o 21 %. Markéta má také jasnou vizi budoucího rozvoje nově svěřených agend a věřím, že ve spolupráci s manažery a týmy se ji podaří naplnit. Těším se na spolupráci a držím Markétě palce v její nové roli,” říká Marcela Suchánková, členka představenstva ČSOB zodpovědná za HR, IT a Operations.

 Markéta má za sebou 18 let v manažerských pozicích, z toho sedm let v bankovnictví a pojišťovnictví. Od roku 2019 vede pražskou část Operations. Její agenda zahrnuje zpracování požadavků klientů, např. správu bankovních produktů, stížnosti a péče o zákazníky, reklamace karetních a ATM transakcí, či zpracování hotovosti, správu dokumentů, správu úvěrů, mzdovou a personální agendu a další. Markéta a její týmy jsou součástí úspěchu Operations v oblasti inovativních řešení s maximálním využitím nových technologií, flexibility v provozních kapacitách, především díky skupinovým integracím, outsourcingu či spolupráci se sociálními podniky. Společně s týmem uvedla v život např. aplikaci PETR umožňující zpracovávat zaměstnanecké daně digitálně. Intenzivně pracuje např. na projektu Digital Employee, který přinese zaměstnancům skupiny ČSOB zjednodušení personální a mzdové agendy. V ČSOB také zastávala pozici výkonného manažera v útvaru Facility management Services se zodpovědností za správu majetku a provozní služby.

Před svým působením v ČSOB pracovala na obchodních manažerských pozicích např. na České poště a v G4S Cash Solutions.

Markéta vystudovala obor Ekonomie a management na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích.  Je nadšený sportovec a ve svém volném čase se věnuje nejraději mountain bikingu a józe.