Velká Chuchle nejsou jen dostihy. Tisíce metrů plochy pro firemní akce jen několik minut od centra Prahy

Firemní akce jsou nepostradatelným prvkem pro správné chápání firemní kultury. Při jejich pořádání dochází k posílení kolegiality a firemní sounáležitosti, odpočinku a samozřejmě vzdělávání. Zúčastnění zde zároveň nacházejí novou motivaci k lepším výsledkům a nacházejí hranici mezi prací a zábavou.

Velká Chuchle

Velká Chuchle je známá především jako místo konání koňských dostihů, které mohou být zlatým hřebem uspořádaných akcí, nabízí ale také ideální prostředí pro formální či méně formální společenská setkání. Ta jsou připravována přímo na míru v privátních saloncích s přístupem na zastřešenou terasu a výborným výhledem na závodiště v jedné z klidných pražských lokací.

Velká Chuchle

Výhodou je vynikající dopravní dostupnost z Pražského okruhu, 600 parkovacích míst, ale i dostupnost MHD. Cesta ze Smíchovského nádraží trvá příměstským vlakem (linka S7, zastávka Praha-Velká Chuchle) pouhých 6 minut, areál se nachází 200 metrů od hlavního vchodu závodiště.

Zcela unikátní je už ze své podstaty plocha areálu, kterou lze de facto celou využít pro potřeby organizace firemních a společenských akcí. Venkovní plochy se svojí rozlohou 50 000 m2 a interní prostory s 10 000 m2 tvoří kombinaci, která v Praze a okolí jen stěží nalezne konkurenci.

Pro organizaci akcí v areálu tribuny závodiště jsou připraveny salonky Ascot, Doncaster, Epsom a Newmarket disponující kapacitou od 20 do 300 osob. V případě propojení všech salonků lze dosáhnout celkové kapacity až 500 osob v režimu VIP. Prostory jsou vybavené konferenční technikou s možností zajištění prvotřídního cateringu. Na rautových stolech je připravováno občerstvení, které může být rozšířeno o degustaci prémiových lihovin, molekulární kuchyni nebo barmanskou show.

Velká Chuchle - restaurace

Na akcích ve Velké Chuchli jsou vítány děti, které se při dostihových dnech mohou svézt na ponících, zabavit se na venkovním hřišti či v krytém dětském koutku Hříbátka uvnitř tribuny.

Velká Chuchle - děti

Závodiště ve Velké Chuchli je vhodným místem pro pořádání firemních rodinných dnů, vánočních večírků, firemních sportovních her a dalších forem firemních akcí.

Pro prohlídku areálu a organizaci akcí u nás, prosím, kontaktujte Terezu Trníkovou na telefonním čísle +420 604 298 150, nebo na e-mailu produkce@velka-chuchle.cz. Bližší informace najdete také na www.velka-chuchle.cz.