Máte moderní technologické řešení vaší prezentace?

Řada lidí využívá v současnosti pro prezentaci informací nové nástroje. Díky konkurenci získává od svých výrobců i PowerPoint zajímavé animace, snadnou integraci videa, zdrojů z internetu a dalších prvků.

Jak prezentace vyzrávají, zvyšují se nároky pro jejich přehrávání a management. Existuje řada řešení, která se slajdy PowerPointu a statickými webovými stránkami dobře fungují. Jak to ale je s demo vsuvkami?

Když si někdo nahrává prezentaci, je třeba se zaobírat tím, zda:

- Je nutné, aby měl prezentující pro přehrání dema nainstalovaný speciální software?
  V případě, že ano, pak mohou být jeho kompatibilita a softwarové licence otázkou č. 1. Také byste se měli prezentujících zeptat, zda budou ochotni si nechat nahrát do svého laptopu nový software.  

- Jaké jsou k dispozici distribuční  metody? Mohou být tyto prezentace publikovány on-line? Pokud ano, jaké hostitelské poplatky lze očekávat? Video a audio mohou být docela nákladné, zvlášť, když váš není vlastní video platforma.  

- Mohou diváci praktikovat nějakou interakci s online obsahem? Ve světě MySpace, Facebook a Wikipedie očekávají technicky zdatní uživatelé možnost interakce. 40minutová prezentace může být zajímavá, nebylo by ale skvělé moci se podělit s ostatními a zformovat kolem ní diskuzi?Zjistěte, jaké interaktivní nástroje jsou k dispozici ve spojení s danou webovou platformou.  

Nezapomeňte, že obsah vaší prezentace je silné aktivum. Má potenciál vybudovat komunitu, zvýšit uvědomění značky a přinést marketingové příležitosti. Ujistěte se, že je zachycen korektně, protože na stránkách dostanete jen jednu šanci.
 

-av-

Zdroj: Presentations - informace o technologiích a technikách efektivní komunikace
Zobrazit přehled článků ze zdroje Presentations