17. ročník Strategického fóra v prosinci na Štiříně opět přivítá více než stovku osobností z podnikatelské a politické sféry!

Již 17. ročník Strategického fóra, který každý rok pořádá společnost top vision, se tradičně uskuteční v hotelu Zámek Štiřín nedaleko Prahy. Pro letošní ročník si v kalendáři můžete rezervovat termín 5. a 6. prosince. Loňského ročníku se zúčastnilo více jak 100 top manažerů nejvýznamnějších českých společností a zástupců politické sféry. Program a již potvrzení řečníci Strategického fóra slibují i tento rok prostor pro zajímavou diskusi o směřování českého byznysu.

Program otevře diskusní panel zaměřený na aktuální politické změny a jejich důsledky do byznysu, které můžou manažeři a ředitelé společností v nadcházejícím roce očekávat. Hlavními řečníky panelu budou 1. místopředseda strany TOP09 Miroslav Kalousek a stínový ministr ČSSD Jan Mládek. Následně se bude generální sekretář Evropské asociace výrobců automobilů Ivan Hodač věnovat otázce vývoje českého a evropského průmyslu v automotive. Svůj pohled na ústup globální ekonomické krize a nové možnosti růstu ve svých příspěvcích odhalí Tomáš Spurný, generální ředitel Banca Vomerciala Romana (Erste Group), a Tomáš Kopic, Business Development Manager společnosti Ammann Czech Republic. Eduard Kučera, předseda a spoluzakladatel Avastu, a Tomáš Březina, zakladatel a 100% vlastník BESTu, se budou snažit ukázat podnikatelem způsob, jak můžou ovlivnit novou politickou a ekonomickou situaci.

Odpolední program budou tvořit dvě paralelní diskusní sekce, přičemž první, v podání generálního ředitele Třinecké železárny Jana Czudeka, se bude věnovat investicím, modernizaci a flexibilním řešením pro budoucnost. Ivan Vodička, generální ředitel Alpine Pro, předá své rady na to, jak mohou firmy naplnit své ambice na zahraničních trzích. Druhou sekci otevřou Milan Vašina, generální ředitel T-Mobile, a Michal Pupala, člen představenstva AXA CZ & SK, s diskusí o transformaci, konsolidaci a řešení v době změn. Následně na téma výkonného firemního prostředí a kultury pohovoří Tomáš Kadlec, generální ředitel Coca Cola HBC ČR, Roman Truhlář, generální ředitel mBank, a Milan Prypoň, dřívější generální ředitel Hewlett-Packard. Společného večerního večera se zúčastní také Martin Zach, MUŽ roku 2009, jehož životný příběh je skutečně silnou inspirací pro nový začátek do života.

Druhý den bude zahájen dvěma diskusními sekcemi, ze kterých budou účastníci moci volit. První z bloků bude v režii Moniky Horníkové, generální ředitelky farmaceutické divize společnosti GlaxoSmithKline ČR, a Patrika Vančíka, generálního ředitele Gumotexu. Hlavním tématem bude snaha podpořit inovační potencionál společnosti a udržení know-how napříč firmou. Druhá sekce bude ve společnosti Filipa Kühnela, generálního ředitelem Orea Hotels. Po přestávce se všichni účastníci setkají na poslední diskusi z oblasti energetiky. Zapojí se do ní Pavel Šenych, vedoucí oddělení kapalných paliv a odboru MPO, a Pavel Šolc, předseda Rady vlády pro energetickou a surovinovou strategii ČR.

Více informací zde, přihlašovat se můžete zde.