Šest ranních rituálů, které vás dlouhodobě nabijí energií

Je až s podivem, do jaké míry ovlivňují naše ranní aktivity to, jakým způsobem budeme schopni fungovat během celého dne. Pokud vstáváte špatně, cítíte se demotivovaní, unavení a bez energie, zkuste následujících 6 každodenních ranních rituálů, které vám navrátí ztracenou motivaci čelit nástrahám daného dne.

Ilustrační snímek

Vhodný budík

Píseň, kterou se probouzíte, by vás měla nabudit na nadcházející den. Dejte si jako budík něco, o čem víte, že vás zaručeně psychicky povznese.

Snídaně

Nevynechávejte snídani. Jezte rychle stravitelné, nutričně hodnotné potraviny, které vám rychle dodají energii ztracenou během mnoha hodin bez jídla během spánku.

Brzké vstávání

Průzkumy ukazují, že lidé, co dříve vstávají, jsou obecně úspěšnější, spokojenější a psychicky zdravější, než lidé, kteří si rádi přispí. Podle serveru Addicted2Success.com samozřejmě musíte náležitě upravit i čas, kdy jdete spát.

Cvičení

Pravidelným lehkým ranním cvičením dáte tělu najevo, že čas spánku skončil, a urychlíte tak aktivaci vašich mentálních i fyzických sil.

Pevný cíl

Již den předem si na daný den určete hlavní cíl, ke kterému budete směřovat aktivity. Vidina splněného úkolu vás bude hnát dopředu. Například: „Dnes připravím strategii svého týmu na následujících šest měsíců.“

Vzhled

Věnujte ráno čas svému vzhledu, abyste do práce odcházeli spokojeni, sebevědomí a optimističtí.

 

-mm-

Zdroj: Addicted2Success - web věnovaný osobnímu rozvoji a úspěchu v podnikání i životě
Zobrazit přehled článků ze zdroje Addicted2Success