Vedete společnost? Chybí vám čas pro sebe a vlastní rozvoj? Pojďte do týmové dílny pro ředitele a majitele firem

I top manažeři potřebují mít bezpečné prostředí, ve kterém se mohou na chvíli zastavit, přemýšlet a sami se rozvíjet. Staňte se členem dlouhodobého uzavřeného programu online nebo prezenční týmové dílny v AKADEMII Libchavy, která nabízí ředitelům a majitelům firem prostor pro reflexi, inspiraci i otevřené řešení vlastních témat, která je tíží.

Akademie Libchavy

Jako ředitel nebo ředitelka firmy podporujete všechny kolem. A kdo podporuje vás? Kde si můžete vyčistit hlavu? Kam si můžete přijít pro podporu nebo radu? pokud řešíte, jak:

  • více motivovat své podřízené...
  • přimět lidi, aby samostatně realizovali klíčové projekty...
  • inspirovat tým, aby nosil vlastní nápady...
  • změnit úhel pohledu...
  • přesvědčit lidi, že mají pravomoci věci dotáhnout...
  • podpořit tým, aby pracoval s větší radostí a tvořivostí...

... nebo zkrátka potřebujete více času pro sebe, abyste se mohli znovu nadechnout.

Cyklus setkání týmových dílen ředitelů a majitelů v AKADEMII Libchavy funguje jako „dobíjecí stanice“ pro top manažery a vlastníky firem ve velmi komorním a bezpečném prostředí ke sdílení. Setkání uzavřené skupiny probíhají zhruba 1x měsíčně po dobu 7 měsíců. Program tvoří nosná vzdělávací linka (motivační dovednosti, rozvoj koučovacího přístupu...), kterou dále formují a upravují sami účastníci dle vlastních témat, která chtějí řešit.

Komorní a bezpečné prostředí

Týmové dílny pro ředitele a majitele firem nejsou otevřeným kurzem. Na základě vámi projeveného zájmu o účast nejprve zařadíme vaše jméno do seznamu potenciálních účastníků. Následně každý obdrží pozvánku se jmenným seznamem ostatních zájemců včetně uvedené funkce a názvu společnosti. Všichni tak mají předem možnost se vyjádřit, zda v této skupině chtějí pracovat, respektive ověří potenciální konflikt zájmů. V případě, že vám složení skupiny vyhovuje, sladíme společně s vámi i zbytkem skupiny vhodné termíny setkání. Maximální počet účastníků ve skupině je 12-16.

Program je určen výhradně pro majitele a ředitele společností napříč obory.

Formu setkávání si můžete uzpůsobit dle vlastních preferencí, či dle současných omezení na online či prezenční. Prezenční forma, začne v roce 2021 dle vývoje vládních opatření.

Seznamte se s fungováním týmových dílen v podcastu s lektorem programu a zakladatelem AKADEMIE Libchavy, Zdeňkem Štěpánkem.

Přihlaste se na bezplatnou online ochutnávku

Termíny:

  • pondělí 25. ledna 2021 od 14:00 do 16:30 hodin
  • pondělí 15. února 2021 od 14:00 do 16:30 hodin

Pro potvrzení účasti na ochutnávce se zaregistrujte níže:

REGISTRACE

Další dotazy pište na email schediwa@akademiesro.cz nebo volejte na telefon +420 773 562 888 

Lektoři:
Zdeněk Štěpánek, PCKA, PCC, zakladatel a ředitel AKADEMIE Libchavy s letitou praxí ve vedení společností především ve výrobním a potravinářském segmentu.
Michal Holub kouč firemního a osobního růstu

Místo konání pro ONLINE týmovou dílnu:
ONLINE – z pohodlí vašeho domova přes ZOOM
Forma setkání: 2,5 hodiny/měsíčně po dobu 7 měsíců
Cena: 1750 Kč+ DPH/2,5 hod 
VÍCE INFORMACÍ

OSOBNĚAKADEMII Libchavy (Horní Libchavy 127, u Ústí nad Orlicí), možnost ubytování v areálu.
Forma setkání: jednodenní setkání/měsíčně po dobu 7 měsíců
Cena: 5 550 Kč + DPH/setkání
VÍCE INFORMACÍ

Akademie Libchavy

Reference účastníků

Miloš Pavliš, generální ředitel Saint-Gobain Adfors

Práce v týmových dílnách ředitelů přináší především setkání se zajímavými lidmi, výměnu zkušeností a získání vzájemné zpětné vazby při modelových situacích. Názor ostatních je vždy podnětný a týmová atmosféra dává setkáním nový rozměr. Umožnilo mi to lepší poznání vlastních nedostatků a procvičení si nových dovedností.

Klade se důraz, aby si každý okamžitě nové techniky vyzkoušel a zažil sám na sobě. Výraznou předností Zdeňka Štěpánka jsou jeho odborné znalosti, praxe s mnoha lidmi z různých firem, schopnost nadhledu a srovnání firemních kultur. Každé setkání je zakončeno společnou zpětnou vazbou a náměty na zlepšení…

Jindřich Valenta – společnost Jindřich  Valenta – Concept

Dny strávené přímo v Libchavách jsou pro mě až relaxační. Jinak získávám různé pohledy na jednu věc, vytvářím si pak svůj způsob řízení firmy, který je mi nejpřirozenější a ve firmě tím pádem nejvěrohodnější. Jak pomalu pracuji se sebou, tak se pomalu mění i prostředí ve firmě, což se pak v čase promítne výraznými změnami.

Petr Suchánek – jednatel Sulko

Mnoho kurzů a školení nabízí lákavé, instantní řešení zabalené do moderních názvů. Přístup AKADEMIE je jiný. Upřímně se zabývá rozvojem člověka i celých týmů. Jde do hloubky. Výjimečné prostředí umožňuje koncentraci na důležité. Špičkový servis doprovází vždy upřímný úsměv. A hlavně. Lektoři, kteří si již mnohým v životě prošli, mnohé dokázali, člověka provázejí v tom, aby se rozvíjel v tom, co sám potřebuje. Žádné instantní recepty. Pokud člověk chce změnu, v AKADEMII vedené Zdeňkem Štěpánkem, si jí musí odmakat. Výsledky jsou ale dlouhodobé a stojí za to.