Co dělat, když vás korporát semele?

„Beru solidní peníze, ale už tam nejsem rád.“ Nejčastější věta, kterou slýchám od lidí hledajících cestu do nového a nezkaženého projektu.  Aspoň do doby, než zestárne a nepodaří se ho zkazit taky. 

Ilustrační snímek

Třicátníci ve stavu čtyřicátníků, čtyřicátníci ve stavu padesátníků a padesátníci ve stavu šedesátníků. Biologický věk neodpovídající věku kalendářnímu avšak odpovídající firemní kultuře, stresu a vyčerpání.

U třicátníků nejprve podrážděnost, psychická nepřítomnost, prokrastinace a hledání úniku v adrenalinových sportech či paralelních vztazích, ve věku čtyřicátníků nové děti s o generaci mladší partnerkou, ve věku padesátníků už troje prášky na arytmie, tlak, spaní, uklidnění, cukr, cholesterol… A nutkavé myšlenky na to, jestli své druhé děti dovedou aspoň k maturitě, splatí hypotéku a ještě si na stará kolena stačí užít trochu života.

Tolik nových projektů, kde přestanete stárnout rychleji biologicky než kalendářně, nemám. Bod rozpojení se nenachází v nových projektech, protože vás to stejně zase dožene. Když se podíváte na problém dostatečně zblízka, zjistíte, že jste jeho součástí. Že nejste nezdravého firemního prostředí obětí, ale jeho spolutvůrcem.

Tohle není o slovech a koučování. Vaše adaptační schopnosti skryté ve fyzice, chemii a buněčné biologii jsou již vyčerpány a jsou vyčerpány i rezervy, které mohly určité nedostatky do jisté míry kompenzovat. To mění i vaši schopnost vnímat a utvářet realitu. A už je to na vás vidět. 

Pak vás zachytí zdravotnický systém a začne vás léčit, dokud vás neuléčí. Uléčení je třetí až šestá nejčastější příčina smrti. Nejmenuje se uléčení. Jmenuje se podle orgánu, který chemické léčení nevydržel jako první. Lidé se však uléčení nebojí. Bojí se terorismu, klimatických změn, hackerů, Severní Koreje, USA, Ruska a Číny.

Bod rozpojení spočívá v obnovení správných buněčných funkcí, které vám pomohou nejen adaptovat se na prostředí, kde jste, ale prostřednictvím sebeuzdravení ovlivnit i zdraví firemního systému a z kruhu vytvořit spirálu. Více nemá smysl psát. Chtějte vědět víc osobně. Kdo je připraven, rozumí. 

Zapojte se do programu AgeBack DRIVE

Nechte se změřit a nechte si vysvětlit váš osobní „buněčný“ příběh a jak získat zpátky 10-20 let.

V galerii pod článkem naleznete pár grafů, které zobrazují kalendářní a biologický věk klienta na počátku a v průběhu. V průběhu čeho? V průběhu programu AgeBack DRIVE během několika měsíců. Programu obnovy buněčné aktivity na bývalou úroveň bez použití chemických přípravků.

Další grafy ukazují možnosti programu i pro sedmdesátníky, kdy se již benefit nevztahuje k zaměstnání, ale k prostému životu bez omezení, bolesti, bez závislosti na cizí pomoci a taky bez léků. Program umožňující sebeobsluhu, cestování, koníčky, na které nebyl čas a už zase je.

VÍCE INFORMACÍ