Hotel Jizerka - základní tábor Vaší firemní akce na horách

Síly pracovního týmu je potřeba čas od času zregenerovat, užít si trochu zábavy a nabrat energii pro další pracovní aktivity či uspořádat seminář nebo školení. Teď jde o to, kde. Musí to být na krásném místě s kvalitními službami.

Hotel Jizerka

Takovým místem je osada Jizerka, jedno z nejkrásnějších míst v Jizerských horách, v nadmořské výšce 862 metrů nad mořem. A zde, pod vrcholem kopce Bukovec, se nachází Hotel Jizerka 4, který je pro podobné akce ideální volbou. Hotel Jizerka 4 je vzdálený 8 km od Kořenova, 35 km od Liberce a 135 km a necelé 2 hodiny od Prahy autem.

Nově zrekonstruovaný hotel, umístěný v typické horské budově z roku 1882, má vytvořené zázemí pro menší letní i zimní teambuildingové aktivity či školení, která lze spojit s relaxací. Nádherný výhled na okolní přírodu Jizerských hor a nedalekých Krkonoš je cennou devizou tohoto místa. 

Hotel Jizerka

Hotel Jizerka 4 je svým zaměřením na firemní akce a školení jediný svého druhu v okolí. Čtyřhvězdičkový hotel nabízí ubytování pro 28 osob ve 14 pokojích typu Superior a Deluxe. K dispozici je privátní wellness se saunou a vířivkou. Součástí komplexu je hotelové parkoviště přizpůsobené pro hosty zcela zdarma.

Hotel Jizerka

Pro školení či menší konference jsou připraveny prostory s kapacitou až 30 osob, vybavené konferenční technikou (LCD TV, projektor, plátno, ozvučení, atd) a internetem.

Stravovací a cateringové služby jsou na vysoké úrovni, takže splní očekávání i nejnáročnějších klientů. K dispozici je také hotelový bar. 

Hotel Jizerka

Jako ideální teambuildingové aktivity lze zmínit pěší túry pro skvělou relaxaci z městského prostředí, vyjížďky a výlety na kolech, ale třeba i sběr hub v rámci houbařské sezóny. Hotel je připraven na spolupráci s externími firmami, které teambuildingové programy zajišťují a tyto možnosti rádi zprostředkujeme.

Hotel provozuje společnost country hotels & restaurants, s.r.o., která má dlouholeté zkušenosti s pořádáním teambuildingových akcí, seminářů, konferencí, firemních večírků či oslav různého druhu.

Kromě Hotelu Jizerka 4 provozuje také konferenční hotel Mědínek Old Town v Kutné Hoře.

Více informací o hotelech najdete na http://www.hotel-jizerka.cz, www.medinek.cz